reklama
My co 2- 3 dni w okresie okolo owulacyjnym, bo u nas też nie udaje się za często po prostu padamy na pyszczki wieczorem i nam się nie chce.
Co do infekcji intymnych to jak MamaR sikam po płyn lactacyd i jest lepiej, choć nie powiem że nie zdarzają się, bo raz na 2 czy 3 miesiące się coś przyczepi
Poza tym też kłują mnie jajniki i bolą piersi z boku ( przy ostatniej ciąży tak było i w zeszłym miesiącu co skończył się@) ale jest coś nowego bo prawy jajnik tzn w tej okolicy mam taką górkę jakby opuchnięte ..taka chudzinka że mnie i zaraz widać
Co do infekcji intymnych to jak MamaR sikam po płyn lactacyd i jest lepiej, choć nie powiem że nie zdarzają się, bo raz na 2 czy 3 miesiące się coś przyczepi
Poza tym też kłują mnie jajniki i bolą piersi z boku ( przy ostatniej ciąży tak było i w zeszłym miesiącu co skończył się@) ale jest coś nowego bo prawy jajnik tzn w tej okolicy mam taką górkę jakby opuchnięte ..taka chudzinka że mnie i zaraz widać
Passtelova
Fanka BB :)
mnie kłuł tak parę dni po owulacji, jak się potem na USG okazało, był nieźle rozcharatanyDziś 18dc a mnie kłuje prawy jajnik co jakiś czas W 14dc była owulacja. Nie kumam o co kaman.
NattNatt
@Kropka.88 dawaj znać jak ta druga beta, wszystkie czekamy i trzymamy mocno kciuki!
K
Kropka.88
Gość
Tak zalecają lekarze. I do tej pory sie do tego „stosowałam” okoloowulacyjnie. Poza tym okresem seks byl kiedy byla ochota , czasem co 2 czasem co 3 dni. Roznie. W tym cyklu owu mialam w niedziele i wyjątkowo seks byl codziennie (sobota niedziela poniedzialek ). I zaskoczyłoCzy przy staraniu się o dzidzie w dni płodne stosujecie zasadę co dwa dni ?
Co do płynów do higieny intymniej, zaden nie jest dobry/odpowiedni. Nie powinno sie ich wcale stosowac wystarczy woda do podmywania.
K
Kropka.88
Gość
Dzieki kochana O 14 jade po wynik@Kropka.88 dawaj znać jak ta druga beta, wszystkie czekamy i trzymamy mocno kciuki!
Kropka no podobno podmywanie samą wodą najlepsze, bo nawet najdelikatniejsze i antyalergiczne płyny mogą zaburzać pH powodować podrażnienia itp...też się temu poddałam przez jakiś czas, ale jednak bez płynu czuje się "niedomyta" jakkolwiek to brzmi
I gratulacje dla Ciebie nie doczytalam o fasolce choć przeczytałam kilka stron wstecz, żeby być w temacie
I gratulacje dla Ciebie nie doczytalam o fasolce choć przeczytałam kilka stron wstecz, żeby być w temacie
K
Kropka.88
Gość
DziękujeKropka no podobno podmywanie samą wodą najlepsze, bo nawet najdelikatniejsze i antyalergiczne płyny mogą zaburzać pH powodować podrażnienia itp...też się temu poddałam przez jakiś czas, ale jednak bez płynu czuje się "niedomyta" jakkolwiek to brzmi
Ironka
A z jakiego powodu był w takim stanie?mnie kłuł tak parę dni po owulacji, jak się potem na USG okazało, był nieźle rozcharatany
reklama
Passtelova
po prostu uwolniona komórka narobiła trochę szkód, się to normalne. Jajnik bolał mnie przez dwa dni tak, że nie mogłam podnieść nogi. Mam nawet zdjęcie USG z tym obrazem. Czasem jest też tak, że płyn podrażnia jajnik, stąd też możesz go czuć. Ale to zupełnie normalne.A z jakiego powodu był w takim stanie?
Podziel się: