dokładnie, moja doktor przepisała mi właśnie norplolac i udaje się na urlop. Od maja ciągle przekładam bo co jak będę w ciąży, nigdzie nie chciałam lecieć, mąż już naminowany, że dmucham na zimne. Może po wakacjach coś pyknie, bo mam już dość...Objawy moga byc rozne a moze ich nie byc wcale. Moga to byc bole piersi, może objawiać się zaburzeniami miesiączkowania, niepłodnością, spadkiem libido i mlekotokiem.Ja np nie mialam zadnych objawow. Ale mi hiperprolaktynemia wyszla dopiero po obciążeniu ta tabletka.
Biore aktulanie pol tabletki (Norprolac) na noc.
problem jest tez taki ze nadmiar prolaktyny zaburza produkcje progesteronu a co za tym idzie niewydolność cialka zotlego. Stad problemy z zajściem w ciaze.
reklama
Nel331
Fanka BB :)
No ja właśnie tez nie mam żadnych z tych objawów tylko nol piersi ale to przed okresemObjawy moga byc rozne a moze ich nie byc wcale. Moga to byc bole piersi, może objawiać się zaburzeniami miesiączkowania, niepłodnością, spadkiem libido i mlekotokiem.Ja np nie mialam zadnych objawow. Ale mi hiperprolaktynemia wyszla dopiero po obciążeniu ta tabletka.
Biore aktulanie pol tabletki (Norprolac) na noc.
problem jest tez taki ze nadmiar prolaktyny zaburza produkcje progesteronu a co za tym idzie niewydolność cialka zotlego. Stad problemy z zajściem w ciaze.
K
Kropka.88
Gość
U mnie piersi tez. W tym cyklu bola mnie tak, ze w nocy co chwile sie budze, nie moge sie w lozku przewrócić, a o noszeniu biustonosza nie wspomneNo ja właśnie tez nie mam żadnych z tych objawów tylko nol piersi ale to przed okresem
U
uzytkowniczkaa
Gość
A czy ten clear blue to tylko na 1 raz jest ?
Avis
A jak u Ciebie sytuacja? Jakieś przeczucia?U mnie piersi tez. W tym cyklu bola mnie tak, ze w nocy co chwile sie budze, nie moge sie w lozku przewrócić, a o noszeniu biustonosza nie wspomne
Tak jakoś szczególnie zapadlas mi w pamięć
agaaataaaa
Hejka Dziewczyny, jutro laparoskopia, trzymajcie kciuki please
K
Kropka.88
Gość
Jak miloDziekuje Dzis jestem 10dpo, 22dc.A jak u Ciebie sytuacja? Jakieś przeczucia?
Tak jakoś szczególnie zapadlas mi w pamięć
Juz chyba na nic nie licze .
to moj 4 cykl stymulowany i jesli w tym sie nie uda to juz nie wiem co dalej , najgorsza ta bezradność
Niby wszystko Ok, pecherzyki rosna, owulacje piekne a ciazy jak nie bylo tak nie ma
coca
Hejka Dziewczyny, jutro laparoskopia, trzymajcie kciuki please [emoji110]
Powodzenia [emoji1696][emoji123]
agaaataaaa
Mam tak samo jak Ty. Ja myślę że po tej laparo spróbuję jeszcze inseminacji na stymulowanym cyklu. Bo ta ostatnia byka na moim cyklu bez stymulacji. Może coś tam nie tak jest.Jak miloDziekuje Dzis jestem 10dpo, 22dc.
Juz chyba na nic nie licze .
to moj 4 cykl stymulowany i jesli w tym sie nie uda to juz nie wiem co dalej , najgorsza ta bezradność
Niby wszystko Ok, pecherzyki rosna, owulacje piekne a ciazy jak nie bylo tak nie ma
reklama
K
Kropka.88
Gość
Hejka Dziewczyny, jutro laparoskopia, trzymajcie kciuki please
Podziel się: