reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny powoli do Was wracam, siedzę w szpitalu, jestem właśnie po HSG, lewy jajowodów drożny, prawy niedrożny [emoji17]
Cześć fajnie, że się odezwałaś bo ostatnio często o tobie myślałam i martwiłam się. Powiedz, jak się potoczyła dalej ta historia z duphastonem? Odstawiłaś go i okres przyszedł czy brałaś dalej? Jak zniosłaś badanie? Bolało? Ściskam cię [emoji8]

Cześć fajnie, że się odezwałaś bo ostatnio często o tobie myślałam i martwiłam się. Powiedz, jak się potoczyła dalej ta historia z duphastonem? Odstawiłaś go i okres przyszedł czy brałaś dalej? Jak zniosłaś badanie? Bolało? Ściskam cię [emoji8]
Z duphastonem historia skończyła się tak, że ginekolog przepisała kolejne opakowania i kazała brać aż @ nie przyjdzie, miałam następnego dnia wizytę u innego ginekologa a nad ranem @ już przyszła, więc jest to prawda, że podczas brania duphastonu normalnie można dostać @, nie tylko po odstawieniu 😉 Samo podanie kontrastu nie bolało wcale i dlatego się cieszyłam, że oba jajowody są drożne, ale jak się okazało to tylko lewy, prawy jest niedrożny, ale jeszcze nie wiem w jakim stopniu, czekam na lekarza. Najbardziej bolało przygotowanie do badania, zakładanie wzierników, rurek i innych pierdół, ale to tylko przez chwilę 😉

Ale cie ciesze! Sama dzis poszłam na betę Ale z innego powodu. Zebrało mnie choróbsko i prawdopodobnie bez antybiotyku się nie obędzie. 26 dc . Test biały. Ale wolę być pewna na 100%

reklama
@Colorful92 @Paolx ogromne gratulacje dziewczyny 💙💙
Czekamy na nowe wiadmosci wiec meldujcie sie regularnie!
Rosnijcje zdrowo razem z betami.

@Blondynka w sieci
Przykro mi ze sie tym razem nie udalo ale walcz dzielnie as do skutku 💪

@Gryfin - nareszcie! 🙂
szkoda ze jest zablokowany, ale spojrz na to z tej strony ze wiesz teraz gdzie byl problem i mozesz obrac najlepsza taktyke!
Bedziesz w ciazy dziewczyno a my tu wszystkie bedziemy ci kibicowac!!!

Milego dnia dla nas i wielu 2 kreseczek, wysokich bet i determinacji w walce o booboosie 🤩

Do góry