Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
Dziewczyny nie czepiajcie sie tak tych "cudów" bo robicie z igły widły i znowu będzie jakaś gównoburza, może dziewczyna to napisała w tak o a wy niepotrzebnie łapiecie za słówka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć fajnie, że się odezwałaś bo ostatnio często o tobie myślałam i martwiłam się. Powiedz, jak się potoczyła dalej ta historia z duphastonem? Odstawiłaś go i okres przyszedł czy brałaś dalej? Jak zniosłaś badanie? Bolało? Ściskam cię [emoji8]Cześć dziewczyny powoli do Was wracam, siedzę w szpitalu, jestem właśnie po HSG, lewy jajowodów drożny, prawy niedrożny [emoji17]
Z duphastonem historia skończyła się tak, że ginekolog przepisała kolejne opakowania i kazała brać aż @ nie przyjdzie, miałam następnego dnia wizytę u innego ginekologa a nad ranem @ już przyszła, więc jest to prawda, że podczas brania duphastonu normalnie można dostać @, nie tylko po odstawieniu Samo podanie kontrastu nie bolało wcale i dlatego się cieszyłam, że oba jajowody są drożne, ale jak się okazało to tylko lewy, prawy jest niedrożny, ale jeszcze nie wiem w jakim stopniu, czekam na lekarza. Najbardziej bolało przygotowanie do badania, zakładanie wzierników, rurek i innych pierdół, ale to tylko przez chwilęCześć fajnie, że się odezwałaś bo ostatnio często o tobie myślałam i martwiłam się. Powiedz, jak się potoczyła dalej ta historia z duphastonem? Odstawiłaś go i okres przyszedł czy brałaś dalej? Jak zniosłaś badanie? Bolało? Ściskam cię [emoji8]
Cześć dziewczyny powoli do Was wracam, siedzę w szpitalu, jestem właśnie po HSG, lewy jajowodów drożny, prawy niedrożny