reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja tak miałam w tym miesiącu :( czułam że wszystko ok że zaszłam w ciążę zrobiłam test dzień przed spodziewana miesiączka wyszedł pozytywny z blada kreska na następny dzień okres :( przykra sprawa tym bardziej że już poroniłam w grudniu byłam w 8 tyg :( staramy się co miesiąc niestety nic z tego nie wychodzi :( hormony w normie tsh idealne tyle że za dużo stresu chyba :) mam nadzieję że Tobie się uda tym razem i @ nie przyjdzie :)
ból ustał a okres nie przyszedł ogólnie rozpoczęłam 8 tydzień mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze 🙂

reklama
Są wyniki!!!! Dziewczyny jestem w ciąży!!!! Oby nie biochemicznej!!!! W czwartek rano lecę powtórzyć bete! Oby to dotrzymać 🙏🙏🙏 62,8 beta!!!
ale Cię przetrzymali! nawet nie chcę mysleć co musiałaś czuć w nocy i się zastanawiać! Ale najważniejsza jest beta! cudownie! pozdrawiam dziewczyny :-D trzymałyście całe forum w napięciu 🌈🥂💛

Ja tak samo :) z tym że w pierwszą ciążę zaszłam już po 4 miesiącach :) bez brania tych cudów wszystkich :p
Tych cudów? 😳 Te „cuda” to LEKI, bez ktorych zajście w ciaze byloby niemożliwe wiesz? Zadna z nas , biorąca te cuda, nie robi tego z przyjemności tylko z potrzeby.

Są wyniki!!!! Dziewczyny jestem w ciąży!!!! Oby nie biochemicznej!!!! W czwartek rano lecę powtórzyć bete! Oby to dotrzymać 🙏🙏🙏 62,8 beta!!!
Gratulacje❤️🤞🏼

Aaa gratulacje!! Dopiero teraz mam czas tu zaglądnąć ale mocno trzymalam kciuki za dzisiejsze bety!! Życzę pięknych przyrostow bety i nudnej ciąży choć nie lubię tego stwierdzenia bo każda wizyta z USG jest niesamowitym przeżyciem :-) Więc radosnej i zdrowej ciąży życzę 🥰
Bardzo dziękuję za piękne słowa!
Dam znać jak beta w jutro. Ściskam 🌺 😘

reklama
Dziewczyny - nie ogarniam Waszych postów? Czy są tutaj takie - co za bardzo nic nie biorą, nie robią jeszcze monitoringów itd.?? Ja nawet nie znam nazw leków o których piszecie 🙈czy Wy od razu od pierwszych cykli leciałyscie z monitoringiem itd.? Czy to już są dluuugie starania, stąd bierzecie jakieś tabletki/monitoring?
Ja mam tylko aplikację. Na pierwszą ciążę czekalam kilka lat, potem puste jajo, biochem i teraz staram sie na spokojnie

Do góry