reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny - nie ogarniam Waszych postów? Czy są tutaj takie - co za bardzo nic nie biorą, nie robią jeszcze monitoringów itd.?? Ja nawet nie znam nazw leków o których piszecie 🙈czy Wy od razu od pierwszych cykli leciałyscie z monitoringiem itd.? Czy to już są dluuugie starania, stąd bierzecie jakieś tabletki/monitoring?
Ja jeszcze nie byłam na monitoringu i nie bardzo to ogarniam 🤷‍♂🤷‍♀️ jestem na etapie witamin typu kwas foliowy, zelazo, dodatkowo olej z wiesiolka na poprawę śluzu i maca.
I robię testy owu plus mierzę temperaturę.

reklama
Musi sie udać 🤞🏼❤️
mi ginek kazal odstawic Norprolac jak test bedzie pozytywny. Ale skonsultuj to koniecznie ze swoim lekarzem. Jeszcze raz gratuluje ❤️ Mega sie ciesze ze Ci sie udalo 😘❤️

A Bylas potwierdzic owulacje po zastrzyku? Jesli owu wystąpiła to miedzy 24-36h po podaniu zastrzyku. Po tym czasie (czyli Ok 15-16dni po podaniu zastrzyku) nalezy zrobic test ciazowy. Jesli negatyw to czekac na @. Tak jest w moim przypadku.
byłam na monitotogi i lekarz dal mi zastrzyk ale już potem nie

No niby zastrzyk był na pęknięcie pęcherzyka, lekarka powiedziała że do 36 godzin
Wiem, ale zastrzyk nie jest gwarancja owulacji niestety. Nie twierdze, ze u Ciebie nie zadziałał. Ale bywa, ze pecherzyki nie pekaja po podaniu zastrzyku. Szkoda, ze ginka nie zawołała Cie na kontrol po zastrzyku zeby potwierdzic owu.

Dziewczyny!! 31,83 mIU/ml
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! 🙉🙉🙈😍😍😍

Zobacz załącznik 1304343
Aaa gratulacje!! Dopiero teraz mam czas tu zaglądnąć ale mocno trzymalam kciuki za dzisiejsze bety!! Życzę pięknych przyrostow bety i nudnej ciąży choć nie lubię tego stwierdzenia bo każda wizyta z USG jest niesamowitym przeżyciem :-) Więc radosnej i zdrowej ciąży życzę 🥰

reklama
Do góry