reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej dziewczyny, jestem po monitoringu i miałam rację, że poszłam wcześniej - owulacja w tym cyklu będzie szybciej niż w poprzednim, prawdopodobnie w czwartek. Dziś pęcherzyk na prawym jajniku 19mm. Endometrium 8mm. Także działamy [emoji1696]

@Colorful92 gratulacje, cieszę się razem z Tobą [emoji173]

No to miłej zabawy i owocnych starań życzę 😎😁

Wybacz, ale po co te porady z testami? Po co się stresować dodatkowo czy aby kreska jest wystarczająco wyraźna czy nie? Beta jest ładna, za dwa dni trzeba zrobić kolejna, jak przyrost będzie Ok to super :) nie warto wróżyć z kolejnych testów i dokładać sobie zmartwień.

@Colorful92 moje gratulacje 🤗🤗🤗
Napisałam tak po prostu z własnego doświadczenia , tez miałam betę 30 i blada kreskę po czym okazało się ze biochemiczna . Ale masz racje , po co się stresować.. powtórzyć za 48h i będzie jasne ;)

Hej dziewczyny, jestem po monitoringu i miałam rację, że poszłam wcześniej - owulacja w tym cyklu będzie szybciej niż w poprzednim, prawdopodobnie w czwartek. Dziś pęcherzyk na prawym jajniku 19mm. Endometrium 8mm. Także działamy [emoji1696]

@Colorful92 gratulacje, cieszę się razem z Tobą [emoji173]
U mnie tez na czwartek 🙈 będziemy razem testować w tym miesiącu 😀🙈✊

Kurde już dzisiaj się chyba nie doczekam na te wyniki odświeżam ta stronę ale nic, pewnie jutro z rana będą więc do jutra dziewczyny dam znać jutro 😀🙉

reklama
Kurde już dzisiaj się chyba nie doczekam na te wyniki odświeżam ta stronę ale nic, pewnie jutro z rana będą więc do jutra dziewczyny dam znać jutro 😀🙉
a ja niedawno weszłam i szukałam gdzie wasze bety , @Colorful92 odrazy znalazłam i szukam dalej Twojej , serducho mi coraz mocniej bije z każdą następna strona aż docieram do tego postu i mi tak troszkę smutno bo liczyłam też na Twoje dobre wieści 😘 ale nadal trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością 😘 jak takie czekanie na nie swoją betę cieszy człowieka i te kibicowanie 🙃🙂❤️

Do góry