reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny!! 31,83 mIU/ml
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! 🙉🙉🙈😍😍😍

Zobacz załącznik 1304343
Z całego serca gratuluję! 😘aż łezka poleciała i taka nadzieja dzięki tobie 😌
trzymam kciuki za zdrową ciążę 😘😘
Zobaczcie niby się nie znamy, każda z innej części kraju a jak którejś pokaże się druga kreska to cieszymy się całym sercem 💜
Czekamy na info jaki przyrost w czwartek 🥰🥰

Hejka mam pytanie w zeszlym ms robił progesteron i wyszedł 11.30. W tym ms również robiłam. Owi testy pamiętacie chyba i zrobiłam po 7 dniach. Po prawdopodobnej owu i wynik wyszedł 3.75 to znaczy że owu nie było wgl ?

Hejka mam pytanie w zeszlym ms robił progesteron i wyszedł 11.30. W tym ms również robiłam. Owi testy pamiętacie chyba i zrobiłam po 7 dniach. Po prawdopodobnej owu i wynik wyszedł 3.75 to znaczy że owu nie było wgl ?
Progesteron ma zmienność dobową więc może być tak, że trafiłaś z badaniem w taki moment że był niski. Ale jest też prawdopodobieństwo, że owu nie było.

reklama
Oh takie czekanie najgorsze 🙈Jeśli masz jeszcze jakiś test to możesz jutro z rana wykonać ;) kreseczka powinna być już ciemniejsza a to znaczy ze i beta rośnie . Mi niestety testy ciagle pokazywały blada kreskę i wiedziałam ze coś nie tak . 🙈
Wybacz, ale po co te porady z testami? Po co się stresować dodatkowo czy aby kreska jest wystarczająco wyraźna czy nie? Beta jest ładna, za dwa dni trzeba zrobić kolejna, jak przyrost będzie Ok to super :) nie warto wróżyć z kolejnych testów i dokładać sobie zmartwień.

@Colorful92 moje gratulacje 🤗🤗🤗

Do góry