Estuś
Moderator
Hehe miejmy nadzieje ! już trzymam kciuki za Ciebie i za Wasza owocna praceObyśmy obie zaliczyły ten test [emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe miejmy nadzieje ! już trzymam kciuki za Ciebie i za Wasza owocna praceObyśmy obie zaliczyły ten test [emoji2]
Ja za was też [emoji173]Hehe miejmy nadzieje ! [emoji8] już trzymam kciuki za Ciebie i za Wasza owocna prace [emoji847][emoji110]
Kochana jak tam sytuacja u Ciebie ?Byłam dziś u siebie w pracy na becie także zobaczymy wieczorem ja do tej pory cykle zawsze 23-25 dni. A teraz cisza
Kurde już dzisiaj się chyba nie doczekam na te wyniki odświeżam ta stronę ale nic, pewnie jutro z rana będą więc do jutra dziewczyny dam znać jutro
Dziękuję Kochana! Jak mi się udało to bez kitu już jestem pewna, że każdej z Was też się uda!!Gratulacje Wspaniale
A mogłabyś w sumie opowiedzieć swoją historię tak po krotce? Kojarzę wasze Nicki, ale czasem ciężko dopasować mi z czym się zmagacie ile masz lat, który to cykl starań, czy mieliście jakieś problemy? Czym np. Różnił się ten cykl od reszty?Dziękuję Kochana! Jak mi się udało to bez kitu już jestem pewna, że każdej z Was też się uda!!
Powiedz mi, bo Ty też bierzesz Norprolac - brać go nadal, czy przestać? Mnie się wydaję, że odstawić. Najbliższa konsultacja w przyszłym tyg..
Witam w klubie. Ja tez ten sam zestaw. 30 zastrzyk dzis 25 dc i biało. Jutro odstawiam dupka. Ale łudze się ze rano może coś jeszcze zobaczę...Cześć dziewczyny podczytuje Was czasem, ale z tej bezradności siedzę tu cichutko. Mam pytanko do tych co po ovitrelle, w którym dniu cyklu test ciążowy był pozytywny? Lub ile dni po zastrzyku? Zastrzyk 28.07 obecnie 26dc , test negatywny, czy jest jeszcze nadzieja
Musi sie udaćDziękuję Kochana! Jak mi się udało to bez kitu już jestem pewna, że każdej z Was też się uda!!
Powiedz mi, bo Ty też bierzesz Norprolac - brać go nadal, czy przestać? Mnie się wydaję, że odstawić. Najbliższa konsultacja w przyszłym tyg..
A Bylas potwierdzic owulacje po zastrzyku? Jesli owu wystąpiła to miedzy 24-36h po podaniu zastrzyku. Po tym czasie (czyli Ok 15-16dni po podaniu zastrzyku) nalezy zrobic test ciazowy. Jesli negatyw to czekac na @. Tak jest w moim przypadku.Cześć dziewczyny podczytuje Was czasem, ale z tej bezradności siedzę tu cichutko. Mam pytanko do tych co po ovitrelle, w którym dniu cyklu test ciążowy był pozytywny? Lub ile dni po zastrzyku? Zastrzyk 28.07 obecnie 26dc , test negatywny, czy jest jeszcze nadzieja
Jesli mialas zastrzyk 30 to owu 31.07 albo 01.08 wiec jestes okolo 9dpo. Moim zdaniem Jeszcze moze byc za wszesnie na test w Twoim przypadkuWitam w klubie. Ja tez ten sam zestaw. 30 zastrzyk dzis 25 dc i biało. Jutro odstawiam dupka. Ale łudze się ze rano może coś jeszcze zobaczę...