reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny podczytuje Was czasem, ale z tej bezradności siedzę tu cichutko. Mam pytanko do tych co po ovitrelle, w którym dniu cyklu test ciążowy był pozytywny? Lub ile dni po zastrzyku? Zastrzyk 28.07 obecnie 26dc , test negatywny, czy jest jeszcze nadzieja 😪

Dziękuję Kochana! Jak mi się udało to bez kitu już jestem pewna, że każdej z Was też się uda!!

Powiedz mi, bo Ty też bierzesz Norprolac - brać go nadal, czy przestać? Mnie się wydaję, że odstawić. Najbliższa konsultacja w przyszłym tyg..
A mogłabyś w sumie opowiedzieć swoją historię tak po krotce? Kojarzę wasze Nicki, ale czasem ciężko dopasować mi z czym się zmagacie ;) ile masz lat, który to cykl starań, czy mieliście jakieś problemy? Czym np. Różnił się ten cykl od reszty?

Cześć dziewczyny podczytuje Was czasem, ale z tej bezradności siedzę tu cichutko. Mam pytanko do tych co po ovitrelle, w którym dniu cyklu test ciążowy był pozytywny? Lub ile dni po zastrzyku? Zastrzyk 28.07 obecnie 26dc , test negatywny, czy jest jeszcze nadzieja 😪
Witam w klubie. Ja tez ten sam zestaw. 30 zastrzyk dzis 25 dc i biało. Jutro odstawiam dupka. Ale łudze się ze rano może coś jeszcze zobaczę... :(

Dziękuję Kochana! Jak mi się udało to bez kitu już jestem pewna, że każdej z Was też się uda!!

Powiedz mi, bo Ty też bierzesz Norprolac - brać go nadal, czy przestać? Mnie się wydaję, że odstawić. Najbliższa konsultacja w przyszłym tyg..
Musi sie udać 🤞🏼❤️
mi ginek kazal odstawic Norprolac jak test bedzie pozytywny. Ale skonsultuj to koniecznie ze swoim lekarzem. Jeszcze raz gratuluje ❤️ Mega sie ciesze ze Ci sie udalo 😘❤️
A Bylas potwierdzic owulacje po zastrzyku? Jesli owu wystąpiła to miedzy 24-36h po podaniu zastrzyku. Po tym czasie (czyli Ok 15-16dni po podaniu zastrzyku) nalezy zrobic test ciazowy. Jesli negatyw to czekac na @. Tak jest w moim przypadku.

reklama
Do góry