reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny podczytuje Was czasem, ale z tej bezradności siedzę tu cichutko. Mam pytanko do tych co po ovitrelle, w którym dniu cyklu test ciążowy był pozytywny? Lub ile dni po zastrzyku? Zastrzyk 28.07 obecnie 26dc , test negatywny, czy jest jeszcze nadzieja 😪

Dziękuję Kochana! Jak mi się udało to bez kitu już jestem pewna, że każdej z Was też się uda!!

Powiedz mi, bo Ty też bierzesz Norprolac - brać go nadal, czy przestać? Mnie się wydaję, że odstawić. Najbliższa konsultacja w przyszłym tyg..
A mogłabyś w sumie opowiedzieć swoją historię tak po krotce? Kojarzę wasze Nicki, ale czasem ciężko dopasować mi z czym się zmagacie ;) ile masz lat, który to cykl starań, czy mieliście jakieś problemy? Czym np. Różnił się ten cykl od reszty?

Cześć dziewczyny podczytuje Was czasem, ale z tej bezradności siedzę tu cichutko. Mam pytanko do tych co po ovitrelle, w którym dniu cyklu test ciążowy był pozytywny? Lub ile dni po zastrzyku? Zastrzyk 28.07 obecnie 26dc , test negatywny, czy jest jeszcze nadzieja 😪
Witam w klubie. Ja tez ten sam zestaw. 30 zastrzyk dzis 25 dc i biało. Jutro odstawiam dupka. Ale łudze się ze rano może coś jeszcze zobaczę... :(

Dziękuję Kochana! Jak mi się udało to bez kitu już jestem pewna, że każdej z Was też się uda!!

Powiedz mi, bo Ty też bierzesz Norprolac - brać go nadal, czy przestać? Mnie się wydaję, że odstawić. Najbliższa konsultacja w przyszłym tyg..
Musi sie udać 🤞🏼❤️
mi ginek kazal odstawic Norprolac jak test bedzie pozytywny. Ale skonsultuj to koniecznie ze swoim lekarzem. Jeszcze raz gratuluje ❤️ Mega sie ciesze ze Ci sie udalo 😘❤️
A Bylas potwierdzic owulacje po zastrzyku? Jesli owu wystąpiła to miedzy 24-36h po podaniu zastrzyku. Po tym czasie (czyli Ok 15-16dni po podaniu zastrzyku) nalezy zrobic test ciazowy. Jesli negatyw to czekac na @. Tak jest w moim przypadku.

reklama
Do góry