reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziewczyny!! 31,83 mIU/ml
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! 🙉🙉🙈😍😍😍

Zobacz załącznik 1304343
Z całego serca gratuluję! 😘aż łezka poleciała i taka nadzieja dzięki tobie 😌
trzymam kciuki za zdrową ciążę 😘😘
Zobaczcie niby się nie znamy, każda z innej części kraju a jak którejś pokaże się druga kreska to cieszymy się całym sercem 💜
Czekamy na info jaki przyrost w czwartek 🥰🥰

Hejka mam pytanie w zeszlym ms robił progesteron i wyszedł 11.30. W tym ms również robiłam. Owi testy pamiętacie chyba i zrobiłam po 7 dniach. Po prawdopodobnej owu i wynik wyszedł 3.75 to znaczy że owu nie było wgl ?

Hejka mam pytanie w zeszlym ms robił progesteron i wyszedł 11.30. W tym ms również robiłam. Owi testy pamiętacie chyba i zrobiłam po 7 dniach. Po prawdopodobnej owu i wynik wyszedł 3.75 to znaczy że owu nie było wgl ?
Progesteron ma zmienność dobową więc może być tak, że trafiłaś z badaniem w taki moment że był niski. Ale jest też prawdopodobieństwo, że owu nie było.

reklama
Oh takie czekanie najgorsze 🙈Jeśli masz jeszcze jakiś test to możesz jutro z rana wykonać ;) kreseczka powinna być już ciemniejsza a to znaczy ze i beta rośnie . Mi niestety testy ciagle pokazywały blada kreskę i wiedziałam ze coś nie tak . 🙈
Wybacz, ale po co te porady z testami? Po co się stresować dodatkowo czy aby kreska jest wystarczająco wyraźna czy nie? Beta jest ładna, za dwa dni trzeba zrobić kolejna, jak przyrost będzie Ok to super :) nie warto wróżyć z kolejnych testów i dokładać sobie zmartwień.

@Colorful92 moje gratulacje 🤗🤗🤗

Do góry