Paolx
Fanka BB :)
Kurde no dalej nie ma idę zrobić obiad dla męża muszę się czymś zająćDaj nr telefonu do laba, to wszystkie zaczniemy dzwonić, żeby się pospieszyli z tymi wynikami, bo tu całe forum czeka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde no dalej nie ma idę zrobić obiad dla męża muszę się czymś zająćDaj nr telefonu do laba, to wszystkie zaczniemy dzwonić, żeby się pospieszyli z tymi wynikami, bo tu całe forum czeka
Z całego serca gratuluję! aż łezka poleciała i taka nadzieja dzięki tobie
Ja odświeżam forum w oczekiwaniu na twój wynikOdświeżam stronę w labolayorum ale daje brak wyników znając mojego pecha pewnie będą dopiero jutro rano chociaż ta z recepcji mówiła że dzisiaj wieczór powinny być
Wow ! Musi byc piękna betaTo są testy aktualne
Gratulacje! Jednak te bladziochy nie były oszukańcze kciuki za przyrost
Gratulacje Wspaniale
Progesteron ma zmienność dobową więc może być tak, że trafiłaś z badaniem w taki moment że był niski. Ale jest też prawdopodobieństwo, że owu nie było.Hejka mam pytanie w zeszlym ms robił progesteron i wyszedł 11.30. W tym ms również robiłam. Owi testy pamiętacie chyba i zrobiłam po 7 dniach. Po prawdopodobnej owu i wynik wyszedł 3.75 to znaczy że owu nie było wgl ?
Oby czekam an wynik ale daje nie maWow ! Musi byc piękna beta
Gratulacje! Jednak te bladziochy nie były oszukańcze kciuki za przyrost
Wybacz, ale po co te porady z testami? Po co się stresować dodatkowo czy aby kreska jest wystarczająco wyraźna czy nie? Beta jest ładna, za dwa dni trzeba zrobić kolejna, jak przyrost będzie Ok to super nie warto wróżyć z kolejnych testów i dokładać sobie zmartwień.Oh takie czekanie najgorsze Jeśli masz jeszcze jakiś test to możesz jutro z rana wykonać kreseczka powinna być już ciemniejsza a to znaczy ze i beta rośnie . Mi niestety testy ciagle pokazywały blada kreskę i wiedziałam ze coś nie tak .