reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Tak biorę duphaston 2 razy dziennie jak mi beta z krwi wyjdzie to zacznę brać 3 razy dziennie tak mi ostatnio kazała brać i potworze betę za 3 dni myślicie ze jak pójdę we czwartek na ponowna betę będzie ok?
Prawidłowy przyrost bety w pojedynczej ciazy co 48h przyrasta o 66-100% ;)

reklama
Tak jest właśnie w najmniej spodziewanym momencie, widzisz ja ten cykl już na straty dałam a tu ewidentnie z testów 2 kreski. Czekam do wieczora mam nadzieję że o 20 już będą wyniki 😭😀
testy już jasno pokazują, że coś jest na rzeczy i wynik bety będzie tylko formalnością :) @Colorful92 przeogromnie się cieszę i gratuluję! Takich historii nam było dzisiaj trzeba ❤️ ale wspaniale ❤️

Bardzo dziękuję! Jesteście wspaniałe!!! <3 Oby przyrost był ok. Chcę już czwartek wieczór! :)
Oh takie czekanie najgorsze 🙈Jeśli masz jeszcze jakiś test to możesz jutro z rana wykonać ;) kreseczka powinna być już ciemniejsza a to znaczy ze i beta rośnie . Mi niestety testy ciagle pokazywały blada kreskę i wiedziałam ze coś nie tak . 🙈

reklama
Do góry