reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Kurde dziewczyny jestem w drodze do gin jak pęcherzyki same nie pękły i cykl znowu staracony to się chyba załamie... Jeszcze na 11 do pracy a w nocy spać nie mogłam co chwilę się budziłam 😕

Witam się z Wami w 1dc. Przyszla @ dzis rano, co dziwne bez zadnego bolu brzucha. W toalecie zobaczylam tak olbrzymi skrzep na podpasce ze az sie przeraziłam 😳 pierwszy raz cos takiego widzialam😳😧 Mam cicha nadzieje, ze to to cholerstwo, ktore mialam na endo i ze samo sie oczyściło 😬🤞🏼

Milego dnia Dziewczyny🌷😘

Jestem już po monitoringu i jestem trochę w szoku bo pęcherzyki aktualnie 21 i 22mm endometrium 8mm przy czym w sobotę miałam 19 i 20 mm i endo 6mm jak to możliwe że w ciągu 4 dni tak mało uroslo?? Myślicie ze w ogóle coś z tego może być? Jestem trochę załamana bo się staramy dzień w dzień a tu jeszcze do piątku...

Witam się z Wami w 1dc. Przyszla @ dzis rano, co dziwne bez zadnego bolu brzucha. W toalecie zobaczylam tak olbrzymi skrzep na podpasce ze az sie przeraziłam [emoji15] pierwszy raz cos takiego widzialam[emoji15][emoji47] Mam cicha nadzieje, ze to to cholerstwo, ktore mialam na endo i ze samo sie oczyściło [emoji51][emoji1694]

Milego dnia Dziewczyny[emoji255][emoji8]
Oby to było to i problem sam się rozwiązał [emoji1696] Przesyłam siły na następny cykl, mnie jutro czeka to samo, bo już od kilku dni czuję ból brzucha. Ściskam [emoji8]

Jestem już po monitoringu i jestem trochę w szoku bo pęcherzyki aktualnie 21 i 22mm endometrium 8mm przy czym w sobotę miałam 19 i 20 mm i endo 6mm jak to możliwe że w ciągu 4 dni tak mało uroslo?? Myślicie ze w ogóle coś z tego może być? Jestem trochę załamana bo się staramy dzień w dzień a tu jeszcze do piątku...
Ja nie mam doświadczenia w monitoringu więc niestety nie pomogę, ale co powiedział gin na takie tempo wzrostu?

reklama
Ja nie mam doświadczenia w monitoringu więc niestety nie pomogę, ale co powiedział gin na takie tempo wzrostu?
No właśnie nic mówię że chyba coś wolno rosną te pęcherzyki a on do mnie czasami tak bywa... Mówi że są bardzo pofalowane i wygląda na to że owu powinna być dzisiaj lub jutro, właśnie kupiłam testy owulacyjne i będę robić dzisiaj i jutro i zobaczyny, nie wiem czy to clo tak mogło wpłynąć ze te pęcherzyki się tak jakby zatrzymaly... Kolejny monitoring w sobotę ale jest podłamana

Do góry