reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

W środę mam kolejny monitoring o 8 rano ale jestem mega ciekawa czy już jest po wszystkim czy nie 😐 a nie wiesz czy jest możliwość że do owulacji w ogóle nie dojdzie? Miałam przez 3 dni teraz ogromny stres i nerwy i się zastanawiam jak to wpłynęło na to.
Zawsze jest taka możliwość. Nawet bez stresu pęcherzyki mogą nie pęknąć. Nie ma się co martwić na zapas i dokładać sobie stresu :). Pójdziesz na monitoring i wszystkiego się dowiesz.

reklama
Powiedzcie mi czy jestt możliwe że testy owulacyjne wychodzą negatywne a owulacja była? Miałam dwa pęcherzyki w sobotę jeden 19mm drugi 20mm i się zastanawiam jaka jest szansa że jest już po owulacji? Robiłam sobie codziennie testy lh i wychodzi druga słaba kreska testy z facelle...

Może tak być. Może tez być tak, ze będą dziś miały po 22-23 mm i pękną lada moment.

Witam wszystkie dziewczyny [emoji854][emoji846] mam pytanko. [emoji3166] Po ilu miesiącach starań wysłałyście swoich mężczyzn na badanie nasienia ?[emoji848]

Mój badał chyba jakoś koło pół roku po rozpoczęciu starań [emoji848] mial badać wcześniej, ale mi się pochrzaniło trochę i musiałam się ponaprawiać [emoji16]

Witam wszystkie dziewczyny [emoji854][emoji846] mam pytanko. [emoji3166] Po ilu miesiącach starań wysłałyście swoich mężczyzn na badanie nasienia ?[emoji848]
Mój zaraz będzie badał, minie pół roku starań.

Dzień dobry wszystkim [emoji846]
Jak Wasze samopoczucie dziś? Ja dziś krócej pracuję i zamierzam wykorzystać tę okazję i zrobić sobie dłuższy spacer. Podobno nawet niewielka zmiana w aktywności może wpłynąć na poprawę płodności - i to wcale nie musi oznaczać utraty kilogramów, tylko samego bodźca i szybszego działania metabolizmu. Czy wy ćwiczycie, jesteście aktywne? Byłyście przed staraniami?
Ja mam bardzo siedzący tryb życia i na pewno trochę ruchu dobrze mi zrobi.

reklama
Do góry