Avis
Fanka BB :)
Tego się trzymaj !Może tak miało być, może to dobry czas na
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego się trzymaj !Może tak miało być, może to dobry czas na
Kurcze, wychodzi na to, że może @Gryfin tak ma czekać na okres przy braniu progaDziewczyny u mnie taka sytuacja. Zauwazylam na wkładce sporo delikatnie brązowego śluzu a dopiero dzis odstawiam proga. Czy @ moze przyjsc jak bierze sie progesteron?
Tak, możesz mieć np. krótki pik LH, którego nie wyłapałaś.Powiedzcie mi czy jestt możliwe że testy owulacyjne wychodzą negatywne a owulacja była? Miałam dwa pęcherzyki w sobotę jeden 19mm drugi 20mm i się zastanawiam jaka jest szansa że jest już po owulacji? Robiłam sobie codziennie testy lh i wychodzi druga słaba kreska testy z facelle...
W środę mam kolejny monitoring o 8 rano ale jestem mega ciekawa czy już jest po wszystkim czy nie a nie wiesz czy jest możliwość że do owulacji w ogóle nie dojdzie? Miałam przez 3 dni teraz ogromny stres i nerwy i się zastanawiam jak to wpłynęło na to.Tak, możesz mieć np. krótki pik LH, którego nie wyłapałaś.
A testowała coś ? Bo coś kojarzę, ze ty kilka dni przede mną testujesz/ lub możesz testować .Nadal cisza, w piątek kończy mi się duphaston i mam wizytę u ginekologa, zobaczymy czego się dowiem
Daj znacNadal cisza, w piątek kończy mi się duphaston i mam wizytę u ginekologa, zobaczymy czego się dowiem
Testowałam 14 dni po zastrzyku, negatywA testowała coś ? Bo coś kojarzę, ze ty kilka dni przede mną testujesz/ lub możesz testować .