coca
Fanka BB :)
Dziewczyny trochę mam dzisiaj gorszy dzień , w zasadzie to aż się popłakałam , poprzednie trzy ciąże w pierwszym cyklu staran , ( fakt tylko jedna donosiłam i mam córkę ) , ale teraz coś czuje iż się szala przechyliła w kierunku trudności z zajściem w ciąże ... drugi cykl staran i klapa .... ( wiem to mało ) , ale podłamałam się , zważywszy na wcześniejsza łatwość w zajściu z ciąże . Jak myślicie co może być powodem ? Wiek ? Mam 32 lata , .. ? A może coś innego ?
Wszystko i nic. Serio. Może być zmiana u partnera, Twoj czynnik (najróżniejszy) lub zwykły pech, bo jednak na zajście w danym cyklu w najlepszym wypadku jest 30%. Możesz po prostu uzbroić się w cierpliwość jeszcze pare cykli, albo pójść do lekarza, ale jest duza szansa, ze lekarz po 2cs i tak będzie dość chłodno podchodził do sprawy, wiec możesz dla samej siebie zrobić podstawowe badania z krwi. I zmieniłabym podejście, ze skoro wcześniej udało się za pierwszym razem to teraz tez bedzie już, tu i teraz, bo ono Cię wykończy zanim jeszcze dobrze zaczniesz [emoji6] to ze wcześniej się udało od razu nie znaczy, ze i teraz tak będzie, a raczej świadczy o wyjątkowym szczęściu.