Anasta07
Fanka BB :)
Ja właśnie po wizycie Na tą podwyższoną prolaktynę po obciążeniu dał mi tabletki ziołowe Mastodynon. Poza tym wszystko pięknie rośnie, pęcherzyk 18,6mm i endometrium 12mm (każde o 6,5 mm więcej niż 5dni temu) Kazał się starać dziś, jutro i pojutrze i przyjść właśnie w czwartek z rana sprawdzić czy pęcherzyk pękł Jestem pełna optymizmu po tej wizycie, tak jakby nowe siły we mnie wstąpiły Na moje pytanie czy dla plemników to nie za często, stwierdził że absolutnie nie, że dopiero gdzieś 5 wytrysk w ciągu doby jest bez plemników. Wiadomo może ich być mniej w tym drugim i kolejnym, ale no przecież wystarczy tylko 1 Także ja zmieniam front na codziennie w okolicy owu.
Aha, tak poza tym, test owu mi chyba wyszedł dziś pozytywny. Pierwszy raz kupiłam facelle i żałuję, domowe laboratorium było bardziej jednoznaczne i ewidentnie widziałam kiedy peak, tak więc polecam zdecydowanie DL.
Aha, tak poza tym, test owu mi chyba wyszedł dziś pozytywny. Pierwszy raz kupiłam facelle i żałuję, domowe laboratorium było bardziej jednoznaczne i ewidentnie widziałam kiedy peak, tak więc polecam zdecydowanie DL.