reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja cierpliwie czekam na początek sierpnia beż większego entuzjazmu. Przytulanie mieliśmy w 11dc, owulacja 14dc. I tyle.
Moj mąż tak się zestresował na hasło Owulacja, że był problem z finiszem 🙄
Trochę poplakalam, ale tez przegadaliśmy ten temat. Ustaliliśmy, że nie będę go informowała o owulacji, bo go to stresuje.
Uczą nas te starania cierpliwości, zwłaszcza nie.
Oj tak uczą... U nas też stresowo, ale staram się jak mogę łagodzić presję.

No to może faktycznie czekaj. Tylko wydaje mi się że @ przychodzi po odstawieniu 🤷‍♀️ ja odstawiłam bo skoro nie było ciąży to nie potrzebowałam go brać.
Nie jestem lekarzem i niestety się nie wypowiem czy tylko po odstawieniu @ przychodzi, staram się ufać mojej ginekolog i stosować do jej zaleceń 😉 jeśli jednak nie przyjdzie to 30 lipca się do Niej przejdę bo wtedy kończą mi się właśnie tabletki duphastonu

Nie jestem lekarzem i niestety się nie wypowiem czy tylko po odstawieniu @ przychodzi, staram się ufać mojej ginekolog i stosować do jej zaleceń 😉 jeśli jednak nie przyjdzie to 30 lipca się do Niej przejdę bo wtedy kończą mi się właśnie tabletki duphastonu
I to będzie najlepsze wyjście 🙂 bo każdy lekarz dostosowuje leki pod swojego pacjenta 🙂

Dziękuję za miłe słowo! 😘 Trochę się boję tej drożności, ale jedna z dziewczyn tutaj napisała, że kobieta zniesie ból porodowy to taki ból przy drożności to pikuś i jakoś aż się nie mogę doczekać tego zabiegu 😜
A musiałaś zrobić jakieś dodatkowe badania do drożności? 🙂
Mnie drożność w ogóle nie bolała, może lekki dyskomfort przy podawaniu kontrastu, a tak 0oza tym było ok. Trochę po badaniu bolało podbrzusze, ale też nie był straszny ból, więc niekoniecznie musi boleć ;)

Hej, powtórzyłam test z rana, nie pozostawił złudzeń, że muszę czekać na miesiączkę, jedna kreska, zero prześwitu, to wczorajsze to było chyba fabryczne... Ehh szkoda, dziś będzie ciężko, jutro już lepiej - cykl jak każdy 🥺 Czekam na wrześniową drożność i badania partnera w sierpniu.

Miłej środy dla każdej z Was !!! 🌷
Sonka! Ściskam mocniutko 😔😘 taka miałam nadzieję że się udało. Teraz jak kazda z nas powtarzaj mantre- nowy cykl, nowa szansa. Na pocieszenie dodam że u mnie ten cykl tez stracony. Niby tydzień jeszcze do testowania, ale posypało się u mnie tak prywatnie, w rodzinie i przez to ogromny tres miałam znow napad i 2 dniowe załamanie nerwowe. A wiem doskonale jak stres niweczy nasze plany, woec zakladam że nawet jeśli zarodek by się pojawił to i tak do implementacji nie dojdzie 😔 takze tez w zasadzie czekam na okres. I doskonale rozumiem jaka to ogromną przykrostka😔 Ściskam raz jeszcze! ❤

reklama
Hej, powtórzyłam test z rana, nie pozostawił złudzeń, że muszę czekać na miesiączkę, jedna kreska, zero prześwitu, to wczorajsze to było chyba fabryczne... Ehh szkoda, dziś będzie ciężko, jutro już lepiej - cykl jak każdy 🥺 Czekam na wrześniową drożność i badania partnera w sierpniu.

Miłej środy dla każdej z Was !!! 🌷
I cieszę się że droxnosc przed Toba- dla mnie psychicznie bardzo ważne jest żeby mieć jakiś cel. Jakoś wtedy tak troszke łatwiej przychodzi mierzyć się z niepowodzeniami. Chociaż 3mam kciuki, żeby kolejny cykl był tym właściwym i owocnym! ❤ Nosek do góry! Wierzymy Ciebie 😘

Do góry