reklama
Paolx
Fanka BB :)
Tak wydłuża niestety... Chociaż każda ma inaczej mi znowu lekarka kazała go brać do ostatniego dnia cyklu i jak test nie pokaże 2 kreski to odrazu odstawić a niektóre mają go brać do czasu miesiaczki chyba tak jest przy nieregularnych cyklach do 50dni,Ja też będę go dalej brać po clo bo zaczynam od tego miesiąca odstawiłam go 2 dni temu i czekam na @ ale na razie nic się nie zapowiada a siedzę jak na szpilach bo chciałabym już zacząć ten cykl stymulowanyDuphason wydluża cykl? Mam go brac po owulacji stymulowanym CLO.
Kasialucky
Dziewczyny robią to dla siebie z ciekawosciDziewczyny a w sumie po co badać jak długo utrzymuje się Ovitrelle w organizmie? Tak dla siebie to robicie czy może jest to jakaś istotna informacja dla ginekologa?
Dla mnie to głupota
Gryfin
Ja mam w miarę regularne cykle a mam go brać do momentu aż @ się nie zjawi, zobaczymy co to będzieTak wydłuża niestety... Chociaż każda ma inaczej mi znowu lekarka kazała go brać do ostatniego dnia cyklu i jak test nie pokaże 2 kreski to odrazu odstawić a niektóre mają go brać do czasu miesiaczki chyba tak jest przy nieregularnych cyklach do 50dni,Ja też będę go dalej brać po clo bo zaczynam od tego miesiąca odstawiłam go 2 dni temu i czekam na @ ale na razie nic się nie zapowiada a siedzę jak na szpilach bo chciałabym już zacząć ten cykl stymulowany
patpat95
Ja sprawdzałam do kiedy mi się utrzymuje bo 13 dpo miałam zrobić sobie test(zalecenie lekarza) żeby sprawdzić czy jestem w ciąży a nie chciałam ujrzeć 2 kresek po ovitrelle i się zastanawiać czy to ciąża czy nieDziewczyny a w sumie po co badać jak długo utrzymuje się Ovitrelle w organizmie? Tak dla siebie to robicie czy może jest to jakaś istotna informacja dla ginekologa?
Gryfin
Hmm a czemu w 13dpo a nie 14dpo? Bo jeśli zagnieżdżenie byłoby w 12dpo to beta potrzebuje jeszcze 2 dni żeby być wykrywalna z krwi (?) a co dopiero z moczu (popraw mnie jeśli się mylę). Dziwne, że ginekolog mówił o teście a nie o becie.Ja sprawdzałam do kiedy mi się utrzymuje bo 13 dpo miałam zrobić sobie test(zalecenie lekarza) żeby sprawdzić czy jestem w ciąży a nie chciałam ujrzeć 2 kresek po ovitrelle i się zastanawiać czy to ciąża czy nie
Ostatnia edycja:
MoniaJ2424
Test ciazowy? Widzę dwie kreski!Cześć dziewczyny, to ZNOWU ja.
Znienawidzona Smerfetka
Okres spóźnia mi się drugi dzień i przed chwilą postanowiłam skoczyć po test..
Brzuch pobolewa więc pewnie nici z tego będą..
Smerfetka94
Tak, ciążowy.Test ciazowy? Widzę dwie kreski!
Ale zobaczymy jak to się tym razem rozwinie
Kasialucky
A myślałam już ze ktoś tu dostał dożywotni ️
reklama
Passtelova
Chciałam zapytać czemu znienawidzona, bo mnie w tym okresie nie było, ale przejrzałam posty. Serio trzeba do tego wracać?
Podziel się: