reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny a w sumie po co badać jak długo utrzymuje się Ovitrelle w organizmie? Tak dla siebie to robicie czy może jest to jakaś istotna informacja dla ginekologa? 🤔

reklama
Duphason wydluża cykl? 😵 Mam go brac po owulacji stymulowanym CLO.
Tak wydłuża niestety... Chociaż każda ma inaczej mi znowu lekarka kazała go brać do ostatniego dnia cyklu i jak test nie pokaże 2 kreski to odrazu odstawić a niektóre mają go brać do czasu miesiaczki chyba tak jest przy nieregularnych cyklach do 50dni,Ja też będę go dalej brać po clo bo zaczynam od tego miesiąca odstawiłam go 2 dni temu i czekam na @ ale na razie nic się nie zapowiada a siedzę jak na szpilach bo chciałabym już zacząć ten cykl stymulowany 😩

Tak wydłuża niestety... Chociaż każda ma inaczej mi znowu lekarka kazała go brać do ostatniego dnia cyklu i jak test nie pokaże 2 kreski to odrazu odstawić a niektóre mają go brać do czasu miesiaczki chyba tak jest przy nieregularnych cyklach do 50dni,Ja też będę go dalej brać po clo bo zaczynam od tego miesiąca odstawiłam go 2 dni temu i czekam na @ ale na razie nic się nie zapowiada a siedzę jak na szpilach bo chciałabym już zacząć ten cykl stymulowany 😩
Ja mam w miarę regularne cykle a mam go brać do momentu aż @ się nie zjawi, zobaczymy co to będzie 🤷🏻‍♀️

Dziewczyny a w sumie po co badać jak długo utrzymuje się Ovitrelle w organizmie? Tak dla siebie to robicie czy może jest to jakaś istotna informacja dla ginekologa? 🤔
Ja sprawdzałam do kiedy mi się utrzymuje bo 13 dpo miałam zrobić sobie test(zalecenie lekarza) żeby sprawdzić czy jestem w ciąży a nie chciałam ujrzeć 2 kresek po ovitrelle i się zastanawiać czy to ciąża czy nie 😉🌷

Ja sprawdzałam do kiedy mi się utrzymuje bo 13 dpo miałam zrobić sobie test(zalecenie lekarza) żeby sprawdzić czy jestem w ciąży a nie chciałam ujrzeć 2 kresek po ovitrelle i się zastanawiać czy to ciąża czy nie 😉🌷
Hmm a czemu w 13dpo a nie 14dpo? 🤔 Bo jeśli zagnieżdżenie byłoby w 12dpo to beta potrzebuje jeszcze 2 dni żeby być wykrywalna z krwi (?) a co dopiero z moczu (popraw mnie jeśli się mylę). Dziwne, że ginekolog mówił o teście a nie o becie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry