reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

I po takim zastrzyku wracasz na monitoring po 7 dniach?
Przepraszam pomyliłam się. Miał 19,5 mm i na drugi dzień wieczorem miałam zrobić zastrzyk. I nie sprawdzał czy pękł, kazał tylko po 14 dniach zrobić bete. Mi się nie udało więc wydaje mi się że w tym cyklu po ovitrelle będzie chciał sprawdzić czy pękł.

reklama
Wszystkie mutacje w homozygocie są "gorsze" bo odziedziczone od obojga rodziców i świadczą o większej dysfunkcji danego genu. Szacuje się, że mutacja pai-1 4g w heterozygocie dotyczy nawet 50% populacji natomiast metoda leczenia jest jednakowa. Acard na noc plus heparyna drobnocząsteczkowe i tutaj szkoły są dwie, albo od owu albo od pozytywnego testu
Dziękuję za odpowiedź 😘 acard już kupiłam (75mg) 😁 a co do heparyny będę jeszcze pytać mojego gina na wizycie 26-ego 😊 Ty naprawdę jesteś naszym guru 😄❤️

Dziewczyny zobaczcie proszę bo w sumie już zgłupiałam. Dostałam wyniki BETY 36,30 mlU/ml a w normie ciąża jest od 50 mlu/ml. To ja jestem w ciąży czy nie? 😣

Załączniki

• Screenshot_20210708-174030.png
    Screenshot_20210708-174030.png
    59,2 KB · Wyświetleń: 137
Beta powyżej 5 oznacza ciążę.
Dziwne są normy w Twoim labo ale zakładam, że przygotowywał je ktoś średnio rozgarnięty i nie przewidział, że część kobiet może robić bete tak szybko[emoji16]
Powtórz za 48 godzin, ale według mnie wszystko jest elegancko[emoji16]
Gratuluję! [emoji3590]
Dziewczyny zobaczcie proszę bo w sumie już zgłupiałam. Dostałam wyniki BETY 36,30 mlU/ml a w normie ciąża jest od 50 mlu/ml. To ja jestem w ciąży czy nie? [emoji21]

Beta powyżej 5 oznacza ciążę.
Dziwne są normy w Twoim labo ale zakładam, że przygotowywał je ktoś średnio rozgarnięty i nie przewidział, że część kobiet może robić bete tak szybko[emoji16]
Powtórz za 48 godzin, ale według mnie wszystko jest elegancko[emoji16]
Gratuluję! [emoji3590]
Uff, jestem spokojniejsza 😊 dziękuję ❤️

reklama
Do góry