K
Kropka.88
Gość
Po Ovitrelle wracam 2 dni po , ostatnio mialam zastrzyk w sobote wizyta w poniedzialek i za pierwszym razem tak samoI po takim zastrzyku wracasz na monitoring po 7 dniach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po Ovitrelle wracam 2 dni po , ostatnio mialam zastrzyk w sobote wizyta w poniedzialek i za pierwszym razem tak samoI po takim zastrzyku wracasz na monitoring po 7 dniach?
Do guru to baaaaaaaaaaaardzo daleka droga[emoji16]
Nie dla mnie, i najwyraźniej nie tylko ja tak myśle [emoji41][emoji3590]
Dziewczyny nie dawno zrobiłam kolejny test i juz chyba wszystko stalo sie pewne, jutro krew przyszly tyg gin.Cześc dziewczyny jestem w lekkim szoku i nie wiem co myślec wlasnie zrobilam test , okres mi sie spoznil 3 dni , ale mialam opozniona owulacje bo robilam test w piatek i wyszedl negatywny a dzisiaj taki ! Czy to moze byc ciaza ? Staramy sie 7 miesiecy mam multum starych testow i zaden tak nie wygladal Zobacz załącznik 1291742
GratulujęDziewczyny nie dawno zrobiłam kolejny test i juz chyba wszystko stalo sie pewne, jutro krew przyszly tyg gin.
Dziewczyny nie dawno zrobiłam kolejny test i juz chyba wszystko stalo sie pewne, jutro krew przyszly tyg gin.
Gratuluję!! Zdrowej i leniwej ciąży!Dziewczyny nie dawno zrobiłam kolejny test i juz chyba wszystko stalo sie pewne, jutro krew przyszly tyg gin.
Gratulacje!!!! Cudowne wiesci !!! Jakies symptomy ?Dziewczyny nie dawno zrobiłam kolejny test i juz chyba wszystko stalo sie pewne, jutro krew przyszly tyg gin.
Jestem śpiaca strasznie, ale nie moge zasnąć, taka sie czuję przymulona troche , mialam dzisiaj zgage i rano uczucie balonika w przełyku, czuje caly czas jakieś jakby bulgotanie w macicyGratulacje!!!! Cudowne wiesci !!! Jakies symptomy ?
Ja obecnie 4dpo
Gratulacje ! Już gdzieś właśnie czytałam na innym wątku, ze ponac jest czasami takie uczucie „ bulgotania” w macicyJestem śpiaca strasznie, ale nie moge zasnąć, taka sie czuję przymulona troche , mialam dzisiaj zgage i rano uczucie balonika w przełyku, czuje caly czas jakieś jakby bulgotanie w macicy