reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
To jest tak, że niby wiesz ale jednak się łudzisz.Dzień dobry dziewczyny, znowu mam nadrabiania.
U mnie zbliża się [emoji205] i zaczęłam plamić.. wiedziałam, że ten cykl spisany jest na straty, a mimo to smuteczek
No cóż.. może następnym razem..
Kluseczkaaa
Dokładnie... niestety.To jest tak, że niby wiesz ale jednak się łudzisz.
Anasta07
Tarczyca zdecydowanie rozregulowana, leczysz się? Jeśli tak to zmiana dawki, jeśli nie wart zrobić cały pakiet tarczycowy. Z powodu tarczycy ten obraz moczu też mógł wyjść nieprawidłowy, chyba że jesteś cukrzyczką, na diecie albo po intensywnym wysiłku, ponadto bakterie, tj dziewczyna wyżej pytała czy poprawnie się przygotowałaś do badania, bo może wynik zakłamany.Dziewczyny podpowiedzcie coś ? Konsulatacja dopiero w pon
Qruszon
Nie mam insta ale dzieki za wiadomość. Poczytam sobie i umówiłam się już do specjalisty. Także może coś więcej powie. Tymczasem zakupiłam ten lipton 1000 a zastanawiam się nad tymi tabletkami. Jedna noga jest gorsza, lewa. Takie wypukłe aż na udzie ,,kropki” od żył.Rodzinny tyle się zna na żyłach co nic. Rozmawiałam z flebologiem i on zaleca najpierw zrobić porządek z żyłami a potem ciąże bo ciąża znacznie obciąża układ krwionośny i w razie nieprawidłowości trudno wdrożyć leczenie w ciąży. Polecam zaobserwować prof Łukasza Paluch flebologa @dr.paluch.flebolog na insta. Dużo mądrych rzeczy można się dowiedzieć.
Są dwie szkoly, jedna mówi by doczekać 3 cykle ( tak było w moim przypadku po poronieniu samoistnym w 9 tyg) a druga mówi by starać się od razu bo organizm nastawiony jest na ciążę. O tym by czekać aż pół roku nie słyszałam jeszcze. Może są inne przeszkody które ginekolog zauważyła i trzeba je wyleczyć. Koleżanka zaraz po poronieniu zaszła w ciążę nawet cyklu nie odczekala i niedługo rodzi zdrowe dziecko. Mój gin mnie nastraszyl by odczekać te 3 cykle bo wtedy mniejsza szansa na ponowne wczesne poronienie.
Ja się obecnie nie staram ale planujemy bobo jak wylecze żyly czyli w okolicach marca/kwietnia :-) Chyba że uda mi się wcześniej je usunąć to jak lekarz da zielone światło to działamy :-)
Stęskniłam się za Wami więc postanowiłam zobaczyć co tu słychać :-)
Pozdrawiam Was i wszystkim życzę szybkiego zobaczenia dwóch kresek na teście i spokojnych ciąż ze szczęśliwym rozwiazaniem ❤
Trzeba działać
Passtelova
Zrobiłam dzisiaj test, łudziłam się, że to jednak implantacyjne. Nie wiem na co liczyłam, bo w nocy zaczął mnie boleć krzyż. Po teście @ w końcu przyszła na dobre (przez 3 dni miałam plamienia), więc witam w 1dc
Albo ten mój pęcherzyk nie urósł i się wchłonął, albo mam bardzo krótkie lutealne.
Albo ten mój pęcherzyk nie urósł i się wchłonął, albo mam bardzo krótkie lutealne.
cynamonowa_2012
Początkująca w BB
Hejka
Qruszon- dopplera tętnic żylnych robiłaś już ?
Ja spisalam ten cykl na straty - ale wczoraj na dyżurze co poszłam do toalety to miałam śluz jak jajko kurze , a dzień wcześniej bolał mnie lewy jajnik .. a to 22dc..
Moje cykle i tak są długie przez pcos.
Biore mete i Inofolic combi i zobaczymy ..
w pracy mamy od ostatnich kilku miesięcy mega gorący okres i nerwowy, Wiec myśle ze samo to nie wpływa za dobrze na starania
Dobrego weekendu
Qruszon- dopplera tętnic żylnych robiłaś już ?
Ja spisalam ten cykl na straty - ale wczoraj na dyżurze co poszłam do toalety to miałam śluz jak jajko kurze , a dzień wcześniej bolał mnie lewy jajnik .. a to 22dc..
Moje cykle i tak są długie przez pcos.
Biore mete i Inofolic combi i zobaczymy ..
w pracy mamy od ostatnich kilku miesięcy mega gorący okres i nerwowy, Wiec myśle ze samo to nie wpływa za dobrze na starania
Dobrego weekendu
reklama
hachette
U mnie ta sama sytuacja, dzisiaj 34dc @ ani widu ani słychu , a od nowego cyklu tak jak Ty zaczynam stymulację i już mnie bierzeDzień dobry dziewczyny!
Czytam was na bierząco, ale nie udzielam się.
Mój dołek utrzymuje się już kilka dni no i czekam na tą wredną @. Chce już zacząć stymulację a ona nie chce przyjść
Dobrego dnia wszystkim
Podziel się: