patpat95
Fanka BB :)
Które testy owulacyjne polecacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Które testy owulacyjne polecacie?
Czytałam opinie, że te z Horiena, to o kant d** rozbić. Zamówiłam z domowego laboratorium, zobaczymy czy to coś da. Daje sobie jeszcze dwa cykle i zacznę chodzić na monitoring.domowe laboratorium, ewentualnie jeśli chcesz dużo i tanio to HorienMedical, ale je można różne trafić - zamawiałam 30szt i przyszły niebieskie, nie były złe, ale jakieś super też nie, a zamówiłam 50szt. i przyszły różowe i są jak dla mnie jakościowo porównywalne z domowym
Dla mnie strumieniowe Facelle bezkonkurencyjne sąKtóre testy owulacyjne polecacie?
Gratulacje!Cześć dziewczyny! W poniedziałek dzieliłam się pozytywnym testem ciążowym w 10 dpo, dzisiaj 30 dzień cyklu, spodziewany termin miesiączki zrobiłam betę wynik 470. Szybko musiało mi się wszystko zagnieździć ale czuję brzuch intensywnie właśnie już od poniedziałku... więzadła mnie ciągną, śluz pojawił się gęsty, mleczny, nawet czasami wręcz żółtawy.
Świetna wiadomość! Gratulacje powtarzasz betę w pon? Dawaj znać! Czyli robiłaś ten pierwszy test, bo czułaś się jakoś inaczej, skłoniło Cię to ciągniecie w brzuchu? Czy nie miałaś jeszcze wyraźnych objawów wtedy? ciekawa jestem bardzo co to za uczucie, wiele dziewczyn pisze o tym ciągnięciuCześć dziewczyny! W poniedziałek dzieliłam się pozytywnym testem ciążowym w 10 dpo, dzisiaj 30 dzień cyklu, spodziewany termin miesiączki zrobiłam betę wynik 470. Szybko musiało mi się wszystko zagnieździć ale czuję brzuch intensywnie właśnie już od poniedziałku... więzadła mnie ciągną, śluz pojawił się gęsty, mleczny, nawet czasami wręcz żółtawy.
Gratulacje ja mam obecnie 23 dc i niecierpliwie czekam na testowanie. Cykle mniej więcej 30 dniowe. W 20, 21 i 22 dc bolało mnie podbrzusze i jajniki, a zwłaszcza lewy. Ból był na tyle duży, że nawet nie mogłam usiąść. Teraz już wszystko ok Od jakiś 2 dni mam sporo żółtawego śluzu, jestem ciekawa co przyniesie ten miesiąc. W kwietniu miałam łyżeczkowanie ciąży zatrzymanej na 9 tygodniu, tak bardzo chciałabym znowu ujrzeć dwie kreskiCześć dziewczyny! W poniedziałek dzieliłam się pozytywnym testem ciążowym w 10 dpo, dzisiaj 30 dzień cyklu, spodziewany termin miesiączki zrobiłam betę wynik 470. Szybko musiało mi się wszystko zagnieździć ale czuję brzuch intensywnie właśnie już od poniedziałku... więzadła mnie ciągną, śluz pojawił się gęsty, mleczny, nawet czasami wręcz żółtawy.
Życzę Ci zdrowej ciążyGratulacje ja mam obecnie 23 dc i niecierpliwie czekam na testowanie. Cykle mniej więcej 30 dniowe. W 20, 21 i 22 dc bolało mnie podbrzusze i jajniki, a zwłaszcza lewy. Ból był na tyle duży, że nawet nie mogłam usiąść. Teraz już wszystko ok Od jakiś 2 dni mam sporo żółtawego śluzu, jestem ciekawa co przyniesie ten miesiąc. W kwietniu miałam łyżeczkowanie ciąży zatrzymanej na 9 tygodniu, tak bardzo chciałabym znowu ujrzeć dwie kreski
Gratulacje Podziwiam, że wytrzymałaś tyle czasu bez bety. Ja w tym czasie zrobiłam już trzy razyCześć dziewczyny! W poniedziałek dzieliłam się pozytywnym testem ciążowym w 10 dpo, dzisiaj 30 dzień cyklu, spodziewany termin miesiączki zrobiłam betę wynik 470. Szybko musiało mi się wszystko zagnieździć ale czuję brzuch intensywnie właśnie już od poniedziałku... więzadła mnie ciągną, śluz pojawił się gęsty, mleczny, nawet czasami wręcz żółtawy.
Nie będę powtarzać bety, w poniedziałek mam obronę mgr a w środę idę na konsultację do ginekologa bo jestem kilka dni przed terminem drugiej dawki Pfizera i nie wiem co robić. Ja ten cykl miałam bardzo wyraźny, robiłam testy owu i w dzień piku strasznie czułam narządy rodne, wszystko mi tak parlo do dołu, uczucie niczym parcie na szyjkę. Stosunek był w dniu piku czyli w czwartek i w niedzielę rano. Przed pikiem codziennie przez kilka dni. Test zrobiłam bo czułam ból po bokach którego nigdy w normalnym cyklu nie miałam. Konsultowałam ból z położną bo to moja dobra koleżanka i mówi, że to fizjologia niestety, niektóre kobiety tak mają, że szybko czują więzadła. Ale ten cykl to już jak się śmiałam do męża że tonący brzytwy się chwyta i olej z wiesiołka i ananas albo "pozytywny objaw poszczepienny" haha bo 1 dawka była w dzień dziecka.Świetna wiadomość! Gratulacje powtarzasz betę w pon? Dawaj znać! Czyli robiłaś ten pierwszy test, bo czułaś się jakoś inaczej, skłoniło Cię to ciągniecie w brzuchu? Czy nie miałaś jeszcze wyraźnych objawów wtedy? ciekawa jestem bardzo co to za uczucie, wiele dziewczyn pisze o tym ciągnięciu