Ludmi_mom
Fanka BB :)
Dzień dobry, dziewczyny! Dawno się nie odzywałam, ale czytałam Was oczywiście. Jestem w końcu po drugiej dawce szczepionki (miałam tydzień temu), i mogę już z czystym sumieniem powrócić do starań. Przez ostatnie dwa cykle robiłam sobie testy owulacyjne i w końcu chyba wiem, jak to u mnie działa. Nie mam jakiegoś szalenie długiego piku LH, więc jak już jest tak, że dwie kreski równe (no albo prawie równe), to jest to pozytyw i lepiej nie będzie. Ostatnio mi testy pokazały przesunięcie owu o ok. 3 dni w stosunku do poprzedniego cyklu i @ też przyszła 3 dni wcześniej, więc chyba wszystko działa. Teraz jestem w 2 dc. Przy okazji zbadałam w którym cyklu progesteron, wyszedł 15, więc owulacja raczej była.
Dobra, nie będę już was zanudzać, chciałam tylko dać znać, że znowu wskakuję na wózek z napisem "staraczki" Gratuluję wszystkim, które w międzyczasie zaciążyły, a tym, które jeszcze nie, życzę spokoju ducha i wytrwałości. Lipiec to doskonały miesiąc na zachodzenie w ciążę, tak sądzę Trzymam kciuki za każdą z Was.
Dobra, nie będę już was zanudzać, chciałam tylko dać znać, że znowu wskakuję na wózek z napisem "staraczki" Gratuluję wszystkim, które w międzyczasie zaciążyły, a tym, które jeszcze nie, życzę spokoju ducha i wytrwałości. Lipiec to doskonały miesiąc na zachodzenie w ciążę, tak sądzę Trzymam kciuki za każdą z Was.