reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Tule z całych sił, gdybyś potrzebowała pogadać albo dopytać to służę pomocą. Niedawno przechodziła ma to samo [emoji174][emoji174][emoji174][emoji174]
Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami[emoji17] moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg [emoji17] czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło [emoji29]

reklama
Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami[emoji17] moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg [emoji17] czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło [emoji29]

Przykro mi Kochama [emoji26] Trzymaj się! [emoji3590]

Czyli u mnie jeśli faza lutealna była prawidłowa (14dni) to przypadkowo teraz przez clo ją sobie wydłużyłam [emoji21] Moja faza lutealna trwa już 18dni
Teoretycznie wszystko jest możliwe, u mnie cykle mają 24 dni, owu 11-13 dc, na stymulacji miałam dojrzała komórkę w 9dc i zastrzyk, a owu była 10-11 dc, cykle nadal 24 dni. Tylko ja zawsze po 14 dniach od zastrzyku robiłam test i jak byl negatywny to odstawiałam luteinę i prolutex.

A który masz dc? I jak dlugie masz cykle? Bierzesz luteinę? Robiłaś test?

Strasznie mi przykro [emoji3064] ściskam cię mocno [emoji173]

Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Tak bardzo Ci współczuję. straszne ile niektóre z nas muszą wycierpieć.
To takie niesprawiedliwe.
Bardzo Cie mocno ściskam.
Wiem, że nie wszyscy tu jestesmy wierzacy, ja sama miewam potezne kryzysy wiary, ale pomodle sie za Ciebie Stelle i za nas wszystkie z forum, dzisiaj i jutro na mszy świętej.

Życze milego (albo chociaz w miare spokojnego) weekendu!

2mg. Nic nie odczuwam ;) nie wiem czy można, zapewne nie tak jak do wszystkich leków jakie istnieją 😂 ale ja raczej na to nie patrze, bo nie pije alkoholu. Jak mam czasami ochotę na piwo smakowe, albo lampkę wina to po prostu wypijam i nie patrze na to że brałam estrofem ;)
Ja dziś Idę na wesele, dlatego pytam. Kierowca ogarnięty już 😅 myślę że można. Np przy takiej metformine też można. To ani antybiotyk ani jakiś silny lek. Ale dreszczyk jest😂

Teoretycznie wszystko jest możliwe, u mnie cykle mają 24 dni, owu 11-13 dc, na stymulacji miałam dojrzała komórkę w 9dc i zastrzyk, a owu była 10-11 dc, cykle nadal 24 dni. Tylko ja zawsze po 14 dniach od zastrzyku robiłam test i jak byl negatywny to odstawiałam luteinę i prolutex.

A który masz dc? I jak dlugie masz cykle? Bierzesz luteinę? Robiłaś test?
Dziś mam 34dc przy cyklach 28-29 dniowych raczej są reguralne wcześniej 2 razy mi się spóźnił okres o tydzień (stres i cykl bezowulacyjny) test robiłam 14dpo i 18dpo, nie biorę jeszcze luteiny ani duphastonu to był mój pierwszy cykl stymulowany clo

Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Tak bardzo mi przykro 😔 Trzymaj się!

Dziś mam 34dc przy cyklach 28-29 dniowych raczej są reguralne wcześniej 2 razy mi się spóźnił okres o tydzień (stres i cykl bezowulacyjny) test robiłam 14dpo i 18dpo, nie biorę jeszcze luteiny ani duphastonu to był mój pierwszy cykl stymulowany clo
Niestety nigdy do końca nie wiesz jak zareaguje twój organizm, a miałaś zastrzyk na pękniecie? Kontrolowałas czy pękl pęcherzyk?

reklama
Do góry