reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Nigdy. W poprzednim cyklu miałam odrobinę podbarwiony śluz na kilka-kilkanaście godzin przed rozpoczęciem nowego, ale zdarzyło mi się to pierwszy raz. U mnie po prostu pojawia się krwawienie ;)
Wlasnie dla mnie to jest niesamowite, że te cykle tak się mogą różnić między sobą. Raz jest tak, raz tak. Nigdy nie mów nigdy jak to mówią hehe😋😋

reklama
Wlasnie dla mnie to jest niesamowite, że te cykle tak się mogą różnić między sobą. Raz jest tak, raz tak. Nigdy nie mów nigdy jak to mówią hehe😋😋
Hmmm ja mam czasem podbarwiony śluz parę godzin, a czasem od razu krwawienie. Jednakże myślę, że to bardziej kwestia, czy wetknę palec między wargi i zauważę, czy jednak po prostu zorientuje się po lepkim w gaciach, bądź co gorzej w pościeli brrrr

Dziękuję 😘 Dziewczyny i wy nie traćcie nadziei. Nie wiem jaki jest wasz stosunek do wiary, ja sama ostatnio za bardzo nie praktykuje, ale w najgorszych momentach w życiu, modlitwa, ale taka rozpaczliwa gorąca modlitwa, zawsze przyniosła dobre skutki. Jest taki profil na Instagramie: @przyklejeni
To młode małżeństwo, bardzo wierzące, które miało właśnie problem z zajściem w ciążę. Ale udało się im, mimo komplikacji i przedwczesnego porodu, maja piękna córkę. Myślę że możecie otrzymać tam dużo wsparcia i spróbujcie z tą modlitwą... Wiem, że może się to wydawać surrealistyczne, ale podobno jeżeli podczas modlitwy komuś się wybaczy, to znaczy że jesteśmy gotowi przyjąć łaskę o którą prosimy 🙂
Wklejam screen z jednego z ich postów
Jak długo się starałaś? To był naturalny cykl czy stymulowany? 😊

Ja zawsze miałam 7dniową @. Szczerze mówiąc nie wiem czy zawsze od razu krwawiłam, czy miałam też plamienia. Nie zwracałam na to uwagi. Przez 5 lat byłam na NuvaRingu gdzie miałam bardzo skąpe miesiączki i dopiero niedawno zauważyłam, że mój początek @ to bardziej plamienie. Ale czy tak było zawsze, nie wiem...

Dziewczyny, nadrabiałam was kilka dni 😅 bo nie miałam zbytnio czasu... I tak jak kiedyś pisałyśmy, od owu do @ czas się ciągnie niemiłosiernie, a od @ do owu przelatuje w chwilę...mi właśnie tak przeleciało, patrzę a tu 11dc :O w tym cyklu nie robię testów owu, jakoś tak z cyklu na cykl coraz mniej wierzę i odpuszczam, co będzie to będzie. Nawet starać mi się za bardzo nie chce 🤷‍♀️ trudno, chyba już potrzebuję wakacji, resetu i powrotu z nowymi siłami. Może w nast tyg przedłużony weekend uda się wyskoczyć 🙂

A ja mam takie pytanko z innej beczki. Czy to normalne, że miesiączka trwa 3-4dni i jest mocna jedynie w 1 dniu, a potem po prostu ..skąpa? Zawsze miałam krótkie miesiączki ale bardziej obfite niż teraz. 🤔 może taka ma natura

reklama
A masz dawkę 1mg czy 2 mg ?😉 Odczuwasz cokolwiek? Można pić alkohol przy tym leku ?
2mg. Nic nie odczuwam ;) nie wiem czy można, zapewne nie tak jak do wszystkich leków jakie istnieją 😂 ale ja raczej na to nie patrze, bo nie pije alkoholu. Jak mam czasami ochotę na piwo smakowe, albo lampkę wina to po prostu wypijam i nie patrze na to że brałam estrofem ;)

Do góry