reklama
coca
Fanka BB :)
A ja zadam głupie pytanie...nie czujecie się głupio kupując po raz "x" test ciążowy w tej samej aptece powiem wam, że ja już się głupio czuje jak aptekarka u nas w aptece się dziwnie na mnie patrzy jak wchodzę, jakby już wiedziała co podać. Muszę chyba zamówić przez neta testy albo zacząć chodzić po różnych aptekach w pobliskim mieście haha tak samo miałam jak szłam drugi miesiąc z kolei na betę do tego samego lab...
Ja zamawiam z neta, jest taniej i większy wybór [emoji2368]
NattNatt
Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami[emoji17] moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg [emoji17] czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło [emoji29]
Bardzo mi przykro i bardzo współczuje, trzymaj się mocno
hachette
Przykro mi tulę Cię mocno, trzymaj się.Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło
hachette
Myślę, ze tylko Ci się wydaje, ze farmakolo g się dziwnie patrzy, ona widzi tyle ludzi przez cały miesiąc, ze szczerze wątpię, ze akurat Ciebie pamieta, bo kupowalas testy ja się takimi rzeczami w ogóle nie przejmuje, w moim labie jestem czasami nawet 2-3 razy w mcu i robię w koło te same badania łącznie z betą, nie sądzę, żeby na kimś to robiło wrażenie pracuję z ludźmi (nazwijmy ich klientami) i szczerze mówiąc rzadko kiedy w ogóle zwracam uwagę na ich twarze, często ktoś przychodzi i mówi: witam ponownie, a ja nie mam pojęcia kim jestA ja zadam głupie pytanie...nie czujecie się głupio kupując po raz "x" test ciążowy w tej samej aptece powiem wam, że ja już się głupio czuje jak aptekarka u nas w aptece się dziwnie na mnie patrzy jak wchodzę, jakby już wiedziała co podać. Muszę chyba zamówić przez neta testy albo zacząć chodzić po różnych aptekach w pobliskim mieście haha tak samo miałam jak szłam drugi miesiąc z kolei na betę do tego samego lab...
Poza tym ja tak jak @coca kupuję testy w internecie
Stelle
Dziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka...
coca
Dziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę [emoji17] jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka... [emoji17]
[mention]Zazuu [/mention] encyklopedio Ty moja, chyba Ty prawda? I [mention]jotte [/mention] , ale ona ma mały urlop [emoji16]
Tak, po dwóch poronieniach przysługuje Ci badanie kariotypu na nfz. Mi też przysługiwał, ale czas oczekiwania do lekarza, który mógł mi wystawić skierowanie wynosił 6 msc plus później czas oczekiwania w kolejce na badanie i wyniki wydawał mi się całkowicie nieadekwatny do kosztu badania. Za nas dwoje w bocianie zapłaciłam cos kolo 700 zł
Dziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę [emoji17] jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka... [emoji17]
staraczka_22
Ja też dzisiaj 1dc. Takze piątkaDziwn dobry wszystkim witam się w 1dc oby @ nie dojechała mnie jakos mocno bo jutro mamy splyw kajakowy
reklama
kuleczka.30
Tulę mocno. Bądź dzielnaDziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka...
Podziel się: