reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Niestety nigdy do końca nie wiesz jak zareaguje twój organizm, a miałaś zastrzyk na pękniecie? Kontrolowałas czy pękl pęcherzyk?
Nie miałam zastrzyku, pęcherzyk pękł sam, na monitoringu byłam "świeżo po" było ciało żółte i śladowe ilości płynu w zatoce Douglasa, no nic będę musiała czekać na rozwój sytuacji 🤷🏻‍♀️

reklama
Ja dziś Idę na wesele, dlatego pytam. Kierowca ogarnięty już 😅 myślę że można. Np przy takiej metformine też można. To ani antybiotyk ani jakiś silny lek. Ale dreszczyk jest😂
Ja nie ryzykuję , odkąd biorę metforminę to odstawiłam alkohol całkowicie, po co kusić los?
Screenshot_20210626_102246.jpg

Kobietki, jak wklepujecie w kalendarzyk starania jeśli było to jakoś po północy? 😜 Jako ten dzień który nadal trwa, czy ten już po północy? Dużej różnicy to nie robi, ale tak z ciekawości pytam, nie wiem jak jest w innych apkach.

A ja zadam głupie pytanie...nie czujecie się głupio kupując po raz "x" test ciążowy w tej samej aptece :D powiem wam, że ja już się głupio czuje jak aptekarka u nas w aptece się dziwnie na mnie patrzy jak wchodzę, jakby już wiedziała co podać. Muszę chyba zamówić przez neta testy albo zacząć chodzić po różnych aptekach w pobliskim mieście haha tak samo miałam jak szłam drugi miesiąc z kolei na betę do tego samego lab...:)

Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Boze jak mi przykro 😔😔
Przytulam mocno! Trzymaj sie ❤️

Kobietki, jak wklepujecie w kalendarzyk starania jeśli było to jakoś po północy? 😜 Jako ten dzień który nadal trwa, czy ten już po północy? Dużej różnicy to nie robi, ale tak z ciekawości pytam, nie wiem jak jest w innych apkach.
Ja wklepuje tak jakby kalendarzowo, 00:05 już na nowy dzień, w sumie żadna różnica :) bo czasami można zacząć mizianka przed połnocą, skończyć po :D

A ja zadam głupie pytanie...nie czujecie się głupio kupując po raz "x" test ciążowy w tej samej aptece :D powiem wam, że ja już się głupio czuje jak aptekarka u nas w aptece się dziwnie na mnie patrzy jak wchodzę, jakby już wiedziała co podać. Muszę chyba zamówić przez neta testy albo zacząć chodzić po różnych aptekach w pobliskim mieście haha tak samo miałam jak szłam drugi miesiąc z kolei na betę do tego samego lab...:)
Ja wpisuje w taki dzień jaki mi aplikacja poda jak już jest po północy, nie zastanawiam się nad tym zbytnio 😉

reklama
Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Tak mi przykro 😢 nawet nie umiem wyobrazić sobie co przeżywasz 😞 3maj sie cieplutko i pamietaj, że nie jesteś sama. Jest wiele kobiet które przechodzą podobne piekło, a pozniej udaje im się donosci zdrowiutka ciążę wiec na Ciebie na pewno tez przyjdzie czas 💜😘 jestem przekonana że los wynagrodzi Ci to wszystko już niebawem! Przytulam mocno! 🤗

Do góry