reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć 😊
Przyłącze się. To moj 3 raz na tym forum. Mam 3 letnie dziecko, rok temu puste jajo i teraz chyba znowu zaczynamy bo nie myslimy o zabezpieczeniu...
Życzę wszystkim aby się udalo w tym roku!
Na pierwszą ciążę czekalam 4 lata
Teraz 16.06 mialam owu wg aplikacji i zobaczymy

Hej u mnie też cieplutko [emoji846] Rano, jak słońce wpada przez okno w sypialni to nie idzie wyleżeć i dzięki temu wstaję wcześniej niż zwykle, co mnie bardzo cieszy [emoji3]
Ja dziś w pracy do 17:00 i weekend. Dziś 22dc i żadnych dolegliwości. Temp. skoczyła o 0,3 stopnia. Mam bardzo dobry humor ostatnio, to pewnie po tym urlopie [emoji3]
Miłego dnia [emoji846]

Hej u mnie też cieplutko [emoji846] Rano, jak słońce wpada przez okno w sypialni to nie idzie wyleżeć i dzięki temu wstaję wcześniej niż zwykle, co mnie bardzo cieszy [emoji3]
Ja dziś w pracy do 17:00 i weekend. Dziś 22dc i żadnych dolegliwości. Temp. skoczyła o 0,3 stopnia. Mam bardzo dobry humor ostatnio, to pewnie po tym urlopie [emoji3]
Miłego dnia [emoji846]
✋ Ja tez dzis 22 dc 😝

Hahaha, opowiedz coś więcej [emoji1][emoji1] o co Wam poszło? [emoji1787]
Przy pokazywaniu świateł, gadał z kolegą i mnie nie słuchał. Kazał mi drugi raz pokazać to mu zwróciłam uwagę, że jest w pracy i ma obowiązek mnie słuchać [emoji16] no i się zaczęło.... Ale kretyn później kazał mi sprawdzać poziom oleju, jak mu powiedziałam, że nie mam w co wytrzeć tej miarki to mi kazał w bluzkę [emoji58] typowy cham

Przy pokazywaniu świateł, gadał z kolegą i mnie nie słuchał. Kazał mi drugi raz pokazać to mu zwróciłam uwagę, że jest w pracy i ma obowiązek mnie słuchać [emoji16] no i się zaczęło.... Ale kretyn później kazał mi sprawdzać poziom oleju, jak mu powiedziałam, że nie mam w co wytrzeć tej miarki to mi kazał w bluzkę [emoji58] typowy cham
Moglas sie odwołać... Przecież tak nie można. 😳

reklama
Do góry