mariaantonina96
Fanka BB :)
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na przyspieszenie @, dalej jej nie ma już 41 dc, w ciąży nie jestem, a jej nie widać na horyzoncie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O! Ja mieszkam w Śremie, ale całą rodzinę mam w Poznaniu, lekarza teżjestem z Poznania dziękuję Ci za dobre słowa wczoraj byłam strasznie załamana tym wszystkim , dzisiaj już jest lepiej .Doszłam do wniosku że muszę się czymś zająć żeby czas szybciej zleciał i chyba zacznę biegać ,może jakaś jazda na rowerze itp. bo przydało by się zrzucić kilka nadprogramowych kg
Ja zdałam za drugim razem, za pierwszym oblałam tylko dlatego że już jak wracałam do wordu to egzaminator kazał mi skręcić w lewo na rondzie a ja zawróciłam Jak kazał powtórzyć zadanie to myślałam że może źle pas zmieniłam nieświadomie czy coś i jeszcze raz zawróciłamA ja nadal nie mam okresu, ale nie robiłam jeszcze testu ponownie. W weekend zrobię.
Jutro mam obronę i jestem cala sztywna ze strachu :/
Ps. Dziewczyny taki offtop. Macie prawo jazdy? Ile razy zdawałyście? Na czym oblewałyscie? To może coś zapamiętam
To też mnie czeka w przyszlym tygodniu - druga próba :/ dla mnie to mega ciężkie ale sobie wymyśliłam ze jak mam być mama to muszę mieć prawko, bo mieszkam na wygwizdowie i jak tu bombelka do szkoły odwozić?
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na przyspieszenie @, dalej jej nie ma już 41 dc, w ciąży nie jestem, a jej nie widać na horyzoncie
No nieźle a zdradzisz jaka to klinika?Trochę się wczoraj podłamałam po wizycie u mojego ginekologa, nie miałam już siły się rozpisywać, bo późno wróciłam, rozmawiałam z Nim o wynikach badania nasienia i od razu powiedział, że wybraliśmy najgorszą klinikę w Poznaniu jaką mogliśmy, że te wyniki mogą być nie miarodajne, że w tej klinice wychodzi np, zerowa morfologia, a u innego androloga spoza kliniki wychodzi wszystko w porządku Wkurzyłam się, że chcieli Nas naciągnąć w sumie tylko na kasę, zgarnęli za badanie i tak na prawdę nie pełną konsultacje 400 zł i zaproponowali inseminację bez dalszej diagnostyki... No kurde, człowiek idzie po pomoc a tu patrzą tylko żeby zarobić a nie pomóc, grrrr...
Zdałam za drugim, za pierwszym razem pijany facet wtargnał mi na pasy specjalnieA ja nadal nie mam okresu, ale nie robiłam jeszcze testu ponownie. W weekend zrobię.
Jutro mam obronę i jestem cala sztywna ze strachu :/
Ps. Dziewczyny taki offtop. Macie prawo jazdy? Ile razy zdawałyście? Na czym oblewałyscie? To może coś zapamiętam
To też mnie czeka w przyszlym tygodniu - druga próba :/ dla mnie to mega ciężkie ale sobie wymyśliłam ze jak mam być mama to muszę mieć prawko, bo mieszkam na wygwizdowie i jak tu bombelka do szkoły odwozić?
Nazwami nie będę tu rzucać, ale znajduje się w Poznaniu na ulicy Dąbrowskiego 77aNo nieźle a zdradzisz jaka to klinika?
Z takich domowych sposobów to znam tylko gorącą kąpiel albo seks, ale myślę że w Twoim przypadku lepiej umów się do ginekologaDziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na przyspieszenie @, dalej jej nie ma już 41 dc, w ciąży nie jestem, a jej nie widać na horyzoncie
To już wszystko jasne, też kiedyś słyszałam o Niej niepochlebne opinieNazwami nie będę tu rzucać, ale znajduje się w Poznaniu na ulicy Dąbrowskiego 77a