reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
A ja nadal nie mam okresu, ale nie robiłam jeszcze testu ponownie. W weekend zrobię.
Jutro mam obronę i jestem cala sztywna ze strachu :/
Ps. Dziewczyny taki offtop. Macie prawo jazdy? Ile razy zdawałyście? Na czym oblewałyscie? To może coś zapamiętam :p
To też mnie czeka w przyszlym tygodniu - druga próba :/ dla mnie to mega ciężkie ale sobie wymyśliłam ze jak mam być mama to muszę mieć prawko, bo mieszkam na wygwizdowie i jak tu bombelka do szkoły odwozić? :p

jestem z Poznania :) dziękuję Ci za dobre słowa ❤️ wczoraj byłam strasznie załamana tym wszystkim , dzisiaj już jest lepiej .Doszłam do wniosku że muszę się czymś zająć żeby czas szybciej zleciał i chyba zacznę biegać ,może jakaś jazda na rowerze itp. bo przydało by się zrzucić kilka nadprogramowych kg :)
O! Ja mieszkam w Śremie, ale całą rodzinę mam w Poznaniu, lekarza też 😋
A do jakiego ginekologa chodzisz? Jeśli nie chcesz podawać nazwiska to może chociaż gdzie przyjmuje? ☺️

A ja nadal nie mam okresu, ale nie robiłam jeszcze testu ponownie. W weekend zrobię.
Ps. Dziewczyny taki offtop. Macie prawo jazdy? Ile razy zdawałyście? Na czym oblewałyscie? To może coś zapamiętam :p
To też mnie czeka w przyszlym tygodniu - druga próba :/ dla mnie to mega ciężkie ale sobie wymyśliłam ze jak mam być mama to muszę mieć prawko, bo mieszkam na wygwizdowie i jak tu bombelka do szkoły odwozić? :p
Ja zdałam za drugim razem, za pierwszym oblałam tylko dlatego że już jak wracałam do wordu to egzaminator kazał mi skręcić w lewo na rondzie a ja zawróciłam 🤦‍♀️ Jak kazał powtórzyć zadanie to myślałam że może źle pas zmieniłam nieświadomie czy coś i jeszcze raz zawróciłam 🤦‍♀️ 😂
Trzymam kciuki za obronę ✊

Zanim zaczniesz szukać jakichś domowych metod to idź do ginekologa.
Robienie takich rzeczy na własną rękę nie jest najlepszym pomysłem.
Lekarz Cię zbada, znajdzie jakiś powód i wdroży leczenie
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na przyspieszenie @, dalej jej nie ma już 41 dc, w ciąży nie jestem, a jej nie widać na horyzoncie

Trochę się wczoraj podłamałam po wizycie u mojego ginekologa, nie miałam już siły się rozpisywać, bo późno wróciłam, rozmawiałam z Nim o wynikach badania nasienia i od razu powiedział, że wybraliśmy najgorszą klinikę w Poznaniu jaką mogliśmy, że te wyniki mogą być nie miarodajne, że w tej klinice wychodzi np, zerowa morfologia, a u innego androloga spoza kliniki wychodzi wszystko w porządku Wkurzyłam się, że chcieli Nas naciągnąć w sumie tylko na kasę, zgarnęli za badanie i tak na prawdę nie pełną konsultacje 400 zł i zaproponowali inseminację bez dalszej diagnostyki... No kurde, człowiek idzie po pomoc a tu patrzą tylko żeby zarobić a nie pomóc, grrrr... 😠😠
No nieźle 😬 a zdradzisz jaka to klinika?

Zdałam za drugim, za pierwszym razem pijany facet wtargnał mi na pasy specjalnie 🙄

reklama
Do góry