reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Zgłaszaj, do prezydenta nawet jak chcesz... A co do gadania o męskich pipach to swojego musisz zapytać co jest nie tak bo ja mam dziecko. Napisał bym coś więcej ale nie bd kopał leżącego.no i jeszcze dodam na koniec że toleruje wasze wymądrzanie się i głupotę 8 lat po raz pierwszy od tego czasu zabieram tu głos bo już nie mogę patrzeć i słuchać jak partnerka mi opowiada co wy tu wypisujecie, szczerze to mam to gdzieś bo swoje mam a inni mnie nie interesują. Może kiedyś wam się uda a jak nie to chociaż pojednacie się wszystkie w ataku na trola i może skończy się fałszywe gratulowanie i wzajemne docinki.
W takim razie jesteś jeszcze głupszy od swojej partnerki, więc gratuluję bo ona jest takim pustakiem, że ciężko ją przebić. To prawdziwe osiągnięcie 🏆
Twoja durna partnerka trwoni czas na forum, pisze same idiotyzmy i jeszcze narzeka więc co ty robisz? Nie każesz jej przestać wchodzić i zająć się życiem tylko sam włazisz i piszesz swoje frustracje🤣
Para debili, szkoda mi waszych dzieci, niestety z takimi genami nie będą miały łatwo w życiu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Możecie sobie zgłaszać, róbcie dalej pośmiewisko, szukacie już IP, desperacja na maksa, a ciekawe co będzie jak się okaże że to moje dziecko, beka z was, ja nie muszę się tu nikomu tłumaczyć ani niczego udowadniać, mogę się po prostu śmiać z tego jak ładnie omijacie istotne tematy i dajecie dobre rady bądź w przypadku gdy nerw sięga zenitu a nie możecie nic z tym zrobić bo argumentów brak to straszycie zgłoszeniem, śmieszne to jest...

reklama
Możecie sobie zgłaszać, róbcie dalej pośmiewisko, szukacie już IP, desperacja na maksa, a ciekawe co będzie jak się okaże że to moje dziecko, beka z was, ja nie muszę się tu nikomu tłumaczyć ani niczego udowadniać, mogę się po prostu śmiać z tego jak ładnie omijacie istotne tematy i dajecie dobre rady bądź w przypadku gdy nerw sięga zenitu a nie możecie nic z tym zrobić bo argumentów brak to straszycie zgłoszeniem, śmieszne to jest...
Smieszne, ze jako rzekomy samiec siedzisz na forum w obronie swojej rzekomej kobiety
Zajmijcie sie dzieckiem a nie sraniem tu
😊 jestek tu od niedawna i zycze sobie jak najszybciej uciekac na mamusie, zeby takich trolii czytac

Do góry