reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Ktoś tu nasrał w gacie [emoji41]
Możecie sobie zgłaszać, róbcie dalej pośmiewisko, szukacie już IP, desperacja na maksa, a ciekawe co będzie jak się okaże że to moje dziecko, beka z was, ja nie muszę się tu nikomu tłumaczyć ani niczego udowadniać, mogę się po prostu śmiać z tego jak ładnie omijacie istotne tematy i dajecie dobre rady bądź w przypadku gdy nerw sięga zenitu a nie możecie nic z tym zrobić bo argumentów brak to straszycie zgłoszeniem, śmieszne to jest...

reklama
Zgłaszaj, do prezydenta nawet jak chcesz... A co do gadania o męskich pipach to swojego musisz zapytać co jest nie tak bo ja mam dziecko. Napisał bym coś więcej ale nie bd kopał leżącego.no i jeszcze dodam na koniec że toleruje wasze wymądrzanie się i głupotę 8 lat po raz pierwszy od tego czasu zabieram tu głos bo już nie mogę patrzeć i słuchać jak partnerka mi opowiada co wy tu wypisujecie, szczerze to mam to gdzieś bo swoje mam a inni mnie nie interesują. Może kiedyś wam się uda a jak nie to chociaż pojednacie się wszystkie w ataku na trola i może skończy się fałszywe gratulowanie i wzajemne docinki.
Jeśli spłodzenie dziecka to dla Ciebie wyznacznik męskości, to musisz mieć ogromne kompleksy. Wybierz się razem z partnerką na terapię. A teraz już tak całkiem serio, to jako położna radzę poszukać dobrego lekarza dla partnerki. Szkoda, że nikt Was nie wyedukował jak się zabezpieczać i dlaczego nie należy zachodzić w ciążę w tak krótkim okresie po operacji jaką jest cesarskie cięcie.

Możecie sobie zgłaszać, róbcie dalej pośmiewisko, szukacie już IP, desperacja na maksa, a ciekawe co będzie jak się okaże że to moje dziecko, beka z was, ja nie muszę się tu nikomu tłumaczyć ani niczego udowadniać, mogę się po prostu śmiać z tego jak ładnie omijacie istotne tematy i dajecie dobre rady bądź w przypadku gdy nerw sięga zenitu a nie możecie nic z tym zrobić bo argumentów brak to straszycie zgłoszeniem, śmieszne to jest...
Nic się nie okaże, ale to ty będziesz miał nalot na chatę 🤷🏼‍♀️
Co wy chcieliście osiągnąć na tym forum? Dziewczyny odpowiedziały na pytanie,poprosiły o przejście na inny wątek, to zaczęliście cyrk...

To po co pracujesz [emoji23] na forum się bo paniopan pisze że my nic nie robimy tylko tu siedzimy ;)

Sama nie wiem, może na chleb pracuje [emoji23][emoji23]
Ten koleś ma jakiś żal dupy czy co? Nie rozumiem problemu, do takich dyskusji powinno być streszczenie w pierwszym poście dla tych co się spóźnili [emoji23]

Beka z ciebie, że na publiczne forum wrzucasz zdjęcie twarzy własnego dziecka. Pedofilów nie brakuje. Może któryś już wykorzystał fotkę twojej córeczki.

To po co pracujesz [emoji23] na forum siedz bo paniopan pisze że my nic nie robimy tylko tu siedzimy ;)
Istny babochłop (edit:w sensie trolla oczywiscie)..jedną już taką znam.. podobne pisanie, dosłownie z dupy, raz tak, za chwilę zupełnie inaczej..
Nie ma co zaprzątać sobie głowy, choć nie przeczę, komedia zapowiada się ciekawie ;)
Dziewczyny odpuśćcie.. nie mam w domu popcornu xD

Typiara wczoraj chciała udowodnić, że jej wyszedł pozytywny test tydzień przed miesiączką i to krechy grube jak moja dupa. W ramach ciekawostki dodała, że to wpadka, nie chce dziecka i jest 3 msc po cc.
Po tym jak dostała szereg rad i zjeb wróciła dziś i wrzucila zdjęcie niemowlaka śpiącego w wózku. To samo co 3 msc temu.
Jak została oświecona, że to nie było mądre to zaczęła udawać, że to nie jej dziecko, a w sumie to jest facetem.
A jak nasrała w pory po same pachy to jednak dziecko jej i facetem nie jest.
W międzyczasie dowiedziałyśmy się, że splodzenie bombelka czyni mężczyznę, a odstawienie internetu leczy bezpłodność [emoji2272]
Sama nie wiem, może na chleb pracuje [emoji23][emoji23]
Ten koleś ma jakiś żal dupy czy co? Nie rozumiem problemu, do takich dyskusji powinno być streszczenie w pierwszym poście dla tych co się spóźnili [emoji23]

reklama
Do góry