reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Zgłaszaj, do prezydenta nawet jak chcesz... A co do gadania o męskich pipach to swojego musisz zapytać co jest nie tak bo ja mam dziecko. Napisał bym coś więcej ale nie bd kopał leżącego.no i jeszcze dodam na koniec że toleruje wasze wymądrzanie się i głupotę 8 lat po raz pierwszy od tego czasu zabieram tu głos bo już nie mogę patrzeć i słuchać jak partnerka mi opowiada co wy tu wypisujecie, szczerze to mam to gdzieś bo swoje mam a inni mnie nie interesują. Może kiedyś wam się uda a jak nie to chociaż pojednacie się wszystkie w ataku na trola i może skończy się fałszywe gratulowanie i wzajemne docinki.
W takim razie jesteś jeszcze głupszy od swojej partnerki, więc gratuluję bo ona jest takim pustakiem, że ciężko ją przebić. To prawdziwe osiągnięcie 🏆
Twoja durna partnerka trwoni czas na forum, pisze same idiotyzmy i jeszcze narzeka więc co ty robisz? Nie każesz jej przestać wchodzić i zająć się życiem tylko sam włazisz i piszesz swoje frustracje🤣
Para debili, szkoda mi waszych dzieci, niestety z takimi genami nie będą miały łatwo w życiu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Możecie sobie zgłaszać, róbcie dalej pośmiewisko, szukacie już IP, desperacja na maksa, a ciekawe co będzie jak się okaże że to moje dziecko, beka z was, ja nie muszę się tu nikomu tłumaczyć ani niczego udowadniać, mogę się po prostu śmiać z tego jak ładnie omijacie istotne tematy i dajecie dobre rady bądź w przypadku gdy nerw sięga zenitu a nie możecie nic z tym zrobić bo argumentów brak to straszycie zgłoszeniem, śmieszne to jest...

reklama
Możecie sobie zgłaszać, róbcie dalej pośmiewisko, szukacie już IP, desperacja na maksa, a ciekawe co będzie jak się okaże że to moje dziecko, beka z was, ja nie muszę się tu nikomu tłumaczyć ani niczego udowadniać, mogę się po prostu śmiać z tego jak ładnie omijacie istotne tematy i dajecie dobre rady bądź w przypadku gdy nerw sięga zenitu a nie możecie nic z tym zrobić bo argumentów brak to straszycie zgłoszeniem, śmieszne to jest...
Smieszne, ze jako rzekomy samiec siedzisz na forum w obronie swojej rzekomej kobiety
Zajmijcie sie dzieckiem a nie sraniem tu
😊 jestek tu od niedawna i zycze sobie jak najszybciej uciekac na mamusie, zeby takich trolii czytac

Do góry