reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

A i jeszcze jedno, ejakulacja w pochwie nie sprawia, że jesteś męski [emoji2272]
Dalej pi*zda [emoji2296]
Zgłaszaj, do prezydenta nawet jak chcesz... A co do gadania o męskich pipach to swojego musisz zapytać co jest nie tak bo ja mam dziecko. Napisał bym coś więcej ale nie bd kopał leżącego.no i jeszcze dodam na koniec że toleruje wasze wymądrzanie się i głupotę 8 lat po raz pierwszy od tego czasu zabieram tu głos bo już nie mogę patrzeć i słuchać jak partnerka mi opowiada co wy tu wypisujecie, szczerze to mam to gdzieś bo swoje mam a inni mnie nie interesują. Może kiedyś wam się uda a jak nie to chociaż pojednacie się wszystkie w ataku na trola i może skończy się fałszywe gratulowanie i wzajemne docinki.

reklama
Zgłaszaj, do prezydenta nawet jak chcesz... A co do gadania o męskich pipach to swojego musisz zapytać co jest nie tak bo ja mam dziecko. Napisał bym coś więcej ale nie bd kopał leżącego.no i jeszcze dodam na koniec że toleruje wasze wymądrzanie się i głupotę 8 lat po raz pierwszy od tego czasu zabieram tu głos bo już nie mogę patrzeć i słuchać jak partnerka mi opowiada co wy tu wypisujecie, szczerze to mam to gdzieś bo swoje mam a inni mnie nie interesują. Może kiedyś wam się uda a jak nie to chociaż pojednacie się wszystkie w ataku na trola i może skończy się fałszywe gratulowanie i wzajemne docinki.
Weź spierdalaj i nie truj powietrza.
Ty swoje masz 😂😂😂
Chyba garba masz na plecach bo obstawiam że w gaciach to " MAŁY SMUTNY KORNISZONEK"
TAK WIEC PAL WROTY LESZCZU

O i właśnie dałyście się tanio złapać, pokazałyście jak ten portal działa, odpowiadacie na co chcecie i zmieniacie temat, czy to moje czy nie moje to zapraszam chętna do sprawdzenia tego, obaw żadnych nie mam a co do innych piszących o dziwnych zdjęciach z dysku, to wypraszam sobie ale nie mam takich danych jak Ty, pozdrawiam.

Masz dziecko ale nie masz mózgu [emoji2358] więc współczuję tobie, twojej ukochanej (od 8 lat siedzi na forum uuu to też z twoim sprzętem było coś nie tak, no chyba, że nie twoje jednak) [emoji23] no i dziecku, że używacie jego zdjęć do celów trollowania.
Pamietaj nikt w internecie nie jest anonimowy. Po adresie IP i sygnale GPS znajdzie się każdego.

Sprawdzimy bo IP na wszelki wypadek już u łowców pedofili na skrzynce [emoji854]
W końcu nie reagowanie na udostępnianie cudzych dzieci (screen z przyznanie się, że udostępniasz nie swoje niemowlę też poleciał) to też przestępstwo [emoji41][emoji2296][emoji2272]
O i właśnie dałyście się tanio złapać, pokazałyście jak ten portal działa, odpowiadacie na co chcecie i zmieniacie temat, czy to moje czy nie moje to zapraszam chętna do sprawdzenia tego, obaw żadnych nie mam a co do innych piszących o dziwnych zdjęciach z dysku, to wypraszam sobie ale nie mam takich danych jak Ty, pozdrawiam.

To się idź nim zajmij jak masz, a nie na forum dla kobiet siedzisz samcze alfa.
A to że nie możesz słuchać i patrzeć co partnerka ci opowiada, to raczej nie nasz problem 🙈 I fajnie ze Tolerujesz glupote i wymądrzanie się kobiet tutaj, mam rozumieć że już basta i teraz już nikt nie może tu nic napisać bo samiec alfa zadecydował? Fajnie tam masz w tej głowie, ciekawie musi być, na pewno się nie nudzisz.
Aaa już rozumiem, oszczędzasz czas na pisaniu bd zamiast będę i go poświęcasz dziecku? Coś takiego tak?

Sprawdzimy bo IP na wszelki wypadek już u łowców pedofili na skrzynce [emoji854]
W końcu nie reagowanie na udostępnianie cudzych dzieci (screen z przyznanie się, że udostępniasz nie swoje niemowlę też poleciał) to też przestępstwo [emoji41][emoji2296][emoji2272]
Zazuu czytasz w moich myślach ja już napisałam do łowców pedofili w sprawie PANOPANI😁 JAK ZNAM ZYCIE CHETNIE SIE ZAINTERESUJA ;)

reklama
Dziewczyny nie odpisujcie na to na prawdę, znając życie to jakiejś 15 latce się mocno nudzi weszła sobie na forum pozaczepiać, wymyśliła historię swojego życia, a jedyne dziecko z jakim miała do czynienia to babyborn, nie ma co się denerwować niech sobie pisze i wstawia co chce po prostu trzeba olać [emoji16]

Ostatnia edycja:
Do góry