reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A i jeszcze jedno, ejakulacja w pochwie nie sprawia, że jesteś męski [emoji2272]
Dalej pi*zda [emoji2296]
Zgłaszaj, do prezydenta nawet jak chcesz... A co do gadania o męskich pipach to swojego musisz zapytać co jest nie tak bo ja mam dziecko. Napisał bym coś więcej ale nie bd kopał leżącego.no i jeszcze dodam na koniec że toleruje wasze wymądrzanie się i głupotę 8 lat po raz pierwszy od tego czasu zabieram tu głos bo już nie mogę patrzeć i słuchać jak partnerka mi opowiada co wy tu wypisujecie, szczerze to mam to gdzieś bo swoje mam a inni mnie nie interesują. Może kiedyś wam się uda a jak nie to chociaż pojednacie się wszystkie w ataku na trola i może skończy się fałszywe gratulowanie i wzajemne docinki.

reklama
Zgłaszaj, do prezydenta nawet jak chcesz... A co do gadania o męskich pipach to swojego musisz zapytać co jest nie tak bo ja mam dziecko. Napisał bym coś więcej ale nie bd kopał leżącego.no i jeszcze dodam na koniec że toleruje wasze wymądrzanie się i głupotę 8 lat po raz pierwszy od tego czasu zabieram tu głos bo już nie mogę patrzeć i słuchać jak partnerka mi opowiada co wy tu wypisujecie, szczerze to mam to gdzieś bo swoje mam a inni mnie nie interesują. Może kiedyś wam się uda a jak nie to chociaż pojednacie się wszystkie w ataku na trola i może skończy się fałszywe gratulowanie i wzajemne docinki.
Weź spierdalaj i nie truj powietrza.
Ty swoje masz 😂😂😂
Chyba garba masz na plecach bo obstawiam że w gaciach to " MAŁY SMUTNY KORNISZONEK"
TAK WIEC PAL WROTY LESZCZU

O i właśnie dałyście się tanio złapać, pokazałyście jak ten portal działa, odpowiadacie na co chcecie i zmieniacie temat, czy to moje czy nie moje to zapraszam chętna do sprawdzenia tego, obaw żadnych nie mam a co do innych piszących o dziwnych zdjęciach z dysku, to wypraszam sobie ale nie mam takich danych jak Ty, pozdrawiam.

Masz dziecko ale nie masz mózgu [emoji2358] więc współczuję tobie, twojej ukochanej (od 8 lat siedzi na forum uuu to też z twoim sprzętem było coś nie tak, no chyba, że nie twoje jednak) [emoji23] no i dziecku, że używacie jego zdjęć do celów trollowania.
Pamietaj nikt w internecie nie jest anonimowy. Po adresie IP i sygnale GPS znajdzie się każdego.

Sprawdzimy bo IP na wszelki wypadek już u łowców pedofili na skrzynce [emoji854]
W końcu nie reagowanie na udostępnianie cudzych dzieci (screen z przyznanie się, że udostępniasz nie swoje niemowlę też poleciał) to też przestępstwo [emoji41][emoji2296][emoji2272]
O i właśnie dałyście się tanio złapać, pokazałyście jak ten portal działa, odpowiadacie na co chcecie i zmieniacie temat, czy to moje czy nie moje to zapraszam chętna do sprawdzenia tego, obaw żadnych nie mam a co do innych piszących o dziwnych zdjęciach z dysku, to wypraszam sobie ale nie mam takich danych jak Ty, pozdrawiam.

To się idź nim zajmij jak masz, a nie na forum dla kobiet siedzisz samcze alfa.
A to że nie możesz słuchać i patrzeć co partnerka ci opowiada, to raczej nie nasz problem 🙈 I fajnie ze Tolerujesz glupote i wymądrzanie się kobiet tutaj, mam rozumieć że już basta i teraz już nikt nie może tu nic napisać bo samiec alfa zadecydował? Fajnie tam masz w tej głowie, ciekawie musi być, na pewno się nie nudzisz.
Aaa już rozumiem, oszczędzasz czas na pisaniu bd zamiast będę i go poświęcasz dziecku? Coś takiego tak?

Sprawdzimy bo IP na wszelki wypadek już u łowców pedofili na skrzynce [emoji854]
W końcu nie reagowanie na udostępnianie cudzych dzieci (screen z przyznanie się, że udostępniasz nie swoje niemowlę też poleciał) to też przestępstwo [emoji41][emoji2296][emoji2272]
Zazuu czytasz w moich myślach ja już napisałam do łowców pedofili w sprawie PANOPANI😁 JAK ZNAM ZYCIE CHETNIE SIE ZAINTERESUJA ;)

reklama
Dziewczyny nie odpisujcie na to na prawdę, znając życie to jakiejś 15 latce się mocno nudzi weszła sobie na forum pozaczepiać, wymyśliła historię swojego życia, a jedyne dziecko z jakim miała do czynienia to babyborn, nie ma co się denerwować niech sobie pisze i wstawia co chce po prostu trzeba olać [emoji16]

Ostatnia edycja:
Do góry