reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A stosuje któraś z was Maca? Miałyście jakieś korzyści ze stosowania? Bo różne opinie są na jej temat, bardziej jest pokazywany wpływ na mężczyznę a u kobiet są jakieś plusy stosowania?

reklama
Czesc dziewczyny :) ja dzis 4dc, wlasnie jestem po wizycie u ginekologa. Zaczynam kolejny cykl staran, od jutro zastrzyki puregon , w czwartek kolejna wizyta ✊🏼
te recepty mnie wykończą finansowo 😬 na szczescie Ovitrelle juz dostalam od ginka za darmo, tyle dobrego :)
O, fajnie ze chociaż za ovitrelle nie musisz płacić 🙈 a na te bezpłatne zastrzyki jest jakiś limit czy lekarz moze je przepisywać przez kilka cykli?

T
Kurcze to szkoda😣 BARDZO mi przykro koleżanko. Szybko dość udało się zajść wtedy to może teraz też będzie podobnie? Teraz też będziesz brała clo?
Tak od 5 dc do 9 dc bede brala znowu clo, takze zobaczymy. Byloby super, slub z moim mam 9 lipca a a akurat 5 okres wypada, wiec mielibyśmy super prezent

Dziewczyny spóźnia mi się okres.. Robiłam test w sobotę był negatywny co prawda ten test był średniej jakości bo za 3 zapłaciłam funta bo to z tak zwanego funciaka były 😅 No ale wydaje mi się ze test jak test czy może być zły ? No chyba nie nigdy mi się nie spóźniał i zawsze dawał o sobie wcześniej znać a ja się czuje jakby go wgl miało nie być nic nie boli normalnie się czuje ..

reklama
Cześć dziewczyny, dziś mój 12dc i co jakiś czas czuję pracę jajników (nawet czasami tego lewego, którego od roku nie czułam!). Spodziewana owulacja za 3dni [emoji846] Jutro jedziemy na urlop nad morze, to będzie można w końcu poświęcić czas tylko sobie, odpocząć i naładować baterie.

Wspieram wszystkie z was, które zaczęły nowy cykl i niezmiennie trzymam kciuki za testujące i czekające na @ [emoji110]

Do góry