reklama
K
Kropka.88
Gość
Czesc dziewczyny ja dzis 4dc, wlasnie jestem po wizycie u ginekologa. Zaczynam kolejny cykl staran, od jutro zastrzyki puregon , w czwartek kolejna wizyta
te recepty mnie wykończą finansowo na szczescie Ovitrelle juz dostalam od ginka za darmo, tyle dobrego
te recepty mnie wykończą finansowo na szczescie Ovitrelle juz dostalam od ginka za darmo, tyle dobrego
porzeczka97
Fanka BB :)
Kurcze to szkoda BARDZO mi przykro koleżanko. Szybko dość udało się zajść wtedy to może teraz też będzie podobnie? Teraz też będziesz brała clo?Pp łyżeczkowaniu to bedzie dopiero 1. A wcześniej staraliśmy sie pol roku, dostalam od lekarza clo i zaskoczyło w pierwszym cyklu. Niesteyy ciaza obumarla.
porzeczka97
Jak wykupisz clo to napisz ile placilas . Jak nie uda się w tym cyklu od następnego też będę brać clo letrozol 30tabletek 55 złJa mam wykupić takieTo chyba takie jak ty masz mieć ?Zobacz załącznik 1279963
Stelle
O, fajnie ze chociaż za ovitrelle nie musisz płacić a na te bezpłatne zastrzyki jest jakiś limit czy lekarz moze je przepisywać przez kilka cykli?Czesc dziewczyny ja dzis 4dc, wlasnie jestem po wizycie u ginekologa. Zaczynam kolejny cykl staran, od jutro zastrzyki puregon , w czwartek kolejna wizyta
X
XxAniaa
Gość
T
Tak od 5 dc do 9 dc bede brala znowu clo, takze zobaczymy. Byloby super, slub z moim mam 9 lipca a a akurat 5 okres wypada, wiec mielibyśmy super prezentKurcze to szkoda BARDZO mi przykro koleżanko. Szybko dość udało się zajść wtedy to może teraz też będzie podobnie? Teraz też będziesz brała clo?
coca
Dziewczyny czy to ma jakieś znaczenie jak zaaplikuje sobie tą luteinę czy byle jak byleby nie wypadła?[emoji28]
Byle gleboko [emoji6] ja aplikuje palcem tyle, ile wlezie.
staraczka 88990
Dziewczyny spóźnia mi się okres.. Robiłam test w sobotę był negatywny co prawda ten test był średniej jakości bo za 3 zapłaciłam funta bo to z tak zwanego funciaka były No ale wydaje mi się ze test jak test czy może być zły ? No chyba nie nigdy mi się nie spóźniał i zawsze dawał o sobie wcześniej znać a ja się czuje jakby go wgl miało nie być nic nie boli normalnie się czuje ..
reklama
frankiee
Cześć dziewczyny, dziś mój 12dc i co jakiś czas czuję pracę jajników (nawet czasami tego lewego, którego od roku nie czułam!). Spodziewana owulacja za 3dni [emoji846] Jutro jedziemy na urlop nad morze, to będzie można w końcu poświęcić czas tylko sobie, odpocząć i naładować baterie.
Wspieram wszystkie z was, które zaczęły nowy cykl i niezmiennie trzymam kciuki za testujące i czekające na @ [emoji110]
Wspieram wszystkie z was, które zaczęły nowy cykl i niezmiennie trzymam kciuki za testujące i czekające na @ [emoji110]
Podziel się: