reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Witaj [emoji846] ile masz lat? Trzymam kciuki za powodzenie [emoji110]

Mam 33 lata
Staralismy się 2 lata o pierwsze dziecko , Pierwsza ciąże poroniłam, pół roku później zaszłam w kolejna ciąże i urodziłam synka .
Teraz znów łatwo nie jest ..

Mam długie cykle od zawsze, odkąd byłam nastolatką - bo 34 lub 35 dniowe ..
dziś 27dc wiec jeszcze tydzień do @ ..

reklama
Laski mam męża wróżbitę 😂🙈
Będąc rano na zakupach wkładam do koszyka paczkę tamponów,na co mój się patrzy i pyta:- A po co Ci to??
Mój wzrok jak bym go chciała zabić za głupie pytanie 😂 i mówię że jutro 🐒 ma się pojawić na co on :- Wyjmij to przecież, nie dostaniesz, spójrz w lustro coraz piękniejsza jesteś. Nie widzisz????
Moja mina bezcenna😳😳😳😳 stoję z tymi tamponami w ręku jak zaczarowana i nie wiem co zrobić a on wyjmuje mi z ręki tampony i mówi:- W każdej ciąży zanim mi powiedziałaś ja wiedziałem pierwszy bo zawsze ciąża dodawała Ci urody.
😂😂😂😂 kuzwa zbaraniałam normalnie,patrzyłam na niego i nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać.
Według teorii mojego jestem już w ciąży i uj że brzuch mnie zaczyna boleć jak na 🐒 mój uparcie twierdzi,że nie dostanę bo "WYŁADNIAŁAM" 😂😂😂😂
NO MÓWIĘ WAM WRÓŻ MACIEJ 😂🤣🤣🤣

Laski mam męża wróżbitę 😂🙈
Będąc rano na zakupach wkładam do koszyka paczkę tamponów,na co mój się patrzy i pyta:- A po co Ci to??
Mój wzrok jak bym go chciała zabić za głupie pytanie 😂 i mówię że jutro 🐒 ma się pojawić na co on :- Wyjmij to przecież, nie dostaniesz, spójrz w lustro coraz piękniejsza jesteś. Nie widzisz????
Moja mina bezcenna😳😳😳😳 stoję z tymi tamponami w ręku jak zaczarowana i nie wiem co zrobić a on wyjmuje mi z ręki tampony i mówi:- W każdej ciąży zanim mi powiedziałaś ja wiedziałem pierwszy bo zawsze ciąża dodawała Ci urody.
😂😂😂😂 kuzwa zbaraniałam normalnie,patrzyłam na niego i nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać.
Według teorii mojego jestem już w ciąży i uj że brzuch mnie zaczyna boleć jak na 🐒 mój uparcie twierdzi,że nie dostanę bo "WYŁADNIAŁAM" 😂😂😂😂
NO MÓWIĘ WAM WRÓŻ MACIEJ 😂🤣🤣🤣
To u mnie babcia zawsze teorie wysuwała, że ona widzi po oczach :D

Pozytywny czy negatywny? 🤔

Załączniki

• 9EA81B09-97F3-4D15-96E6-EC3B08EE865E.jpeg
    9EA81B09-97F3-4D15-96E6-EC3B08EE865E.jpeg
    505,4 KB · Wyświetleń: 104
  • 74272B30-15E2-45CF-BFF2-CA47D3C4ED18.jpeg
    74272B30-15E2-45CF-BFF2-CA47D3C4ED18.jpeg
    670,4 KB · Wyświetleń: 100
Hej dziewczyny [emoji3590] witam się i dołączam do was w 1dc 2cs. Zbierałam się już w poprzednim miesiącu, żeby tu napisać, ale jednak zbyt mocno liczyłam, że się uda za pierwszym podejściem. Jednak dziś @ nie pozostawiła złudzeń. Za mną 2 lata od momentu jak postanowiliśmy, że startujemy i w tym czasie dwie ciąże - jedno poronienie (pusty pęcherzyk) i synek z ZE urodzony w 20 tc. Obie ciąże z 1cs. W międzyczasie przerwa, żeby się wstrzelic w odpowiedni moment mojej pracy, a teraz mam jakieś dziwne poczucie, że nie pójdzie tak łatwo [emoji17]

Trzymam kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję, że "ja tu tylko na momencik" [emoji3590]

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, mam 28 lat, narzeczony 29 lat. W lipcu bierzemy ślub. Mamy corke 11 letnia, staramy sie od grudnia o dziecko, ale cos nie szlo. Zaskoczylam w marcu, niestety w 6 tyg poronilam, pęcherzyk nisko osadzony i nie udalo sie. Musialam miec zabieg lyzeczkowania. Zabieg mialam 29 kwietnia, od tamtej pory nie dostalam miesiaczki. Tzn mialam plamienia 16,17 maj, takie doslownie slady na papierze, ni to krew, ni braz. Na wkladce nic a nic. Od tamtej pory cisza, ani plamien, ani nic. Bola mnie piersi, ale test robilam tydzien temu negatywny wiec nie powtarzalam, bo uznalam to bez sensu. Watpie, aby byla owu po lyzeczkowaniu. Lekarza mam za tydzien. Mam nadzieje ze cos sie wyjaśni, miala ktoras z was taki problem? Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny, proszę doradźcie mi kiedy mam zrobić badania bo lekarz kazał do 3dc a właśnie przed chwilą zaczelam delikatnie plamić (czuje ze w środku jest już dużo krwi) i nie wiem czy mam to liczyć jako 1dc i badania zrobić w poniedziałek? Zazwyczaj okres zaczynał mi się rano 🤔😐

Do góry