reklama
Cześć , miłego weekendu i dużo słońca! Mam nadzieję , że czerwiec będzie dla nas szczęśliwym miesiącem. Po 2 miesiącach ponowiłam starania pomimo, że obiecałam sobie, że poczekam do lipca ale czułam wczoraj, że to idealny dzień żeby podejść do sprawy z czystą głową i zobaczymy co będzie. Jestem w połowie cyklu więc trzymajcie kciuki
cynamonowa_2012
Początkująca w BB
Hej Hej
Jestem tu nowa i chciałam się przywitać
Staramy się z mężem od 1,5 roku, mamy już 9 letniego synka, wyniki wszystkie w normie i dalej nie wychodzi ..
Życzę Wam słonecznego weekendu
Jestem tu nowa i chciałam się przywitać
Staramy się z mężem od 1,5 roku, mamy już 9 letniego synka, wyniki wszystkie w normie i dalej nie wychodzi ..
Życzę Wam słonecznego weekendu
matkaniewariatka
Fanka BB :)
Dziewczyny, ku rozweseleniu na dzień dobry moj test cyklop. Tego jeszcze nie było. Rozebrałam oczywiście w poszukiwaniu drugiej kreski po lewej lub po prawej ale nic z tego.
Załączniki
Ludmi_mom
Cześć, dziewczyny! Miłego dnia wszystkim Witam się już w sumie w 2. dniu cyklu, bo @ przyszła wczoraj wieczorem. Tym razem jednak zupełnie spodziewana, bo starania były zawieszone z powodu szczepień. Jeszcze nie zdecydowałam, co w tym miesiącu, bo 2. dawkę mam kilka dni po owu, za 20 dni.
Jestem też ciekawa, czy starając się planujecie zagraniczne wakacje. My wczoraj kupiliśmy bilety z założeniem, że w czerwcu sobie odpuścimy, a w lipcu, nawet jak się uda, to dopiero na wakacjach się o tym dowiemy, więc co ma być to będzie. Ale np. gdybyśmy się starali też w czerwcu to już jest malutkie niebezpieczeństwo, że na wakacje polecę w 7 tyg., co byłoby trochę ryzykowne. Albo nie polecę w ogóle, bo lekarz nie pozwoli. Czy wy też tak planujecie/liczycie, czy idziecie na żywioł i co ma być to będzie?
Jestem też ciekawa, czy starając się planujecie zagraniczne wakacje. My wczoraj kupiliśmy bilety z założeniem, że w czerwcu sobie odpuścimy, a w lipcu, nawet jak się uda, to dopiero na wakacjach się o tym dowiemy, więc co ma być to będzie. Ale np. gdybyśmy się starali też w czerwcu to już jest malutkie niebezpieczeństwo, że na wakacje polecę w 7 tyg., co byłoby trochę ryzykowne. Albo nie polecę w ogóle, bo lekarz nie pozwoli. Czy wy też tak planujecie/liczycie, czy idziecie na żywioł i co ma być to będzie?
Stokrotka2021
U mnie dzien @ ale jej nie ma ...test bielutki więc czekam ...
porzeczka97
Idę na żywioł i co ma być to będzie nie udało się tyle czasu więc wątpię że uda się teraz. Plany są i na pewno zostaną zrealizowane a gdyby zdazyl się cud i by sie udało,to ciąża tobnie choroba.Cześć, dziewczyny! Miłego dnia wszystkim Witam się już w sumie w 2. dniu cyklu, bo @ przyszła wczoraj wieczorem. Tym razem jednak zupełnie spodziewana, bo starania były zawieszone z powodu szczepień. Jeszcze nie zdecydowałam, co w tym miesiącu, bo 2. dawkę mam kilka dni po owu, za 20 dni.
MyszkaMiki30
Wszystkiego co najlepsze [emoji7] dużo zdrowka i ujrzenia dwóch kreseczek [emoji258][emoji253]Cześć, witam się z Wami w 12dc i w dzień moich 25. urodzin [emoji28] Dzisiaj temperatura skoczyła, więc tak jak myślałam, zbliża się chyba owu. Rano byłam też na pobraniu krwi, więc wieczorem zobaczymy jak wyniki TSH
reklama
coca
Cześć, witam się z Wami w 12dc i w dzień moich 25. urodzin [emoji28] Dzisiaj temperatura skoczyła, więc tak jak myślałam, zbliża się chyba owu. Rano byłam też na pobraniu krwi, więc wieczorem zobaczymy jak wyniki TSH
Jak skoczyła to może już być po owu [emoji39]
Podziel się: