reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć , miłego weekendu i dużo słońca! 🙂 Mam nadzieję , że czerwiec będzie dla nas szczęśliwym miesiącem. Po 2 miesiącach ponowiłam starania pomimo, że obiecałam sobie, że poczekam do lipca ale czułam wczoraj, że to idealny dzień żeby podejść do sprawy z czystą głową i zobaczymy co będzie. Jestem w połowie cyklu więc trzymajcie kciuki ❤️

Dziewczyny, ku rozweseleniu na dzień dobry moj test cyklop. 😂 Tego jeszcze nie było. Rozebrałam oczywiście w poszukiwaniu drugiej kreski po lewej lub po prawej 😂 ale nic z tego.

Załączniki

• 46BE07BF-F03E-41F3-A483-A38F68188DD7.jpeg
    46BE07BF-F03E-41F3-A483-A38F68188DD7.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 143
  • EB67B9EA-B403-40D4-905E-6B03E9944A61.jpeg
    EB67B9EA-B403-40D4-905E-6B03E9944A61.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 141
Cześć, dziewczyny! Miłego dnia wszystkim 🌞 Witam się już w sumie w 2. dniu cyklu, bo @ przyszła wczoraj wieczorem. Tym razem jednak zupełnie spodziewana, bo starania były zawieszone z powodu szczepień. Jeszcze nie zdecydowałam, co w tym miesiącu, bo 2. dawkę mam kilka dni po owu, za 20 dni.
Jestem też ciekawa, czy starając się planujecie zagraniczne wakacje. My wczoraj kupiliśmy bilety z założeniem, że w czerwcu sobie odpuścimy, a w lipcu, nawet jak się uda, to dopiero na wakacjach się o tym dowiemy, więc co ma być to będzie. Ale np. gdybyśmy się starali też w czerwcu to już jest malutkie niebezpieczeństwo, że na wakacje polecę w 7 tyg., co byłoby trochę ryzykowne. Albo nie polecę w ogóle, bo lekarz nie pozwoli. Czy wy też tak planujecie/liczycie, czy idziecie na żywioł i co ma być to będzie?

Cześć, dziewczyny! Miłego dnia wszystkim 🌞 Witam się już w sumie w 2. dniu cyklu, bo @ przyszła wczoraj wieczorem. Tym razem jednak zupełnie spodziewana, bo starania były zawieszone z powodu szczepień. Jeszcze nie zdecydowałam, co w tym miesiącu, bo 2. dawkę mam kilka dni po owu, za 20 dni.
Jestem też ciekawa, czy starając się planujecie zagraniczne wakacje. My wczoraj kupiliśmy bilety z założeniem, że w czerwcu sobie odpuścimy, a w lipcu, nawet jak się uda, to dopiero na wakacjach się o tym dowiemy, więc co ma być to będzie. Ale np. gdybyśmy się starali też w czerwcu to już jest malutkie niebezpieczeństwo, że na wakacje polecę w 7 tyg., co byłoby trochę ryzykowne. Albo nie polecę w ogóle, bo lekarz nie pozwoli. Czy wy też tak planujecie/liczycie, czy idziecie na żywioł i co ma być to będzie?
Idę na żywioł i co ma być to będzie😁 nie udało się tyle czasu więc wątpię że uda się teraz. Plany są i na pewno zostaną zrealizowane 😁 a gdyby zdazyl się cud i by sie udało,to ciąża tobnie choroba.😊

Cześć, witam się z Wami w 12dc i w dzień moich 25. urodzin [emoji28] Dzisiaj temperatura skoczyła, więc tak jak myślałam, zbliża się chyba owu. Rano byłam też na pobraniu krwi, więc wieczorem zobaczymy jak wyniki TSH ;)
Wszystkiego co najlepsze [emoji7] dużo zdrowka i ujrzenia dwóch kreseczek [emoji258][emoji253]

reklama
Do góry