K
Kropka.88
Gość
W takim razie aby szybko zleciałJedno i drugie w pewnym sensie [emoji23] nakazać mi nie mogą, ale jest potrzeba [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie aby szybko zleciałJedno i drugie w pewnym sensie [emoji23] nakazać mi nie mogą, ale jest potrzeba [emoji6]
No to czekamy dalej@Colorful92
Witam Was Dziewczyny Co za wsparcie Dziekuje Wam
Dzis rano znowu obudzil mnie bol jak na @ i dalej nic tylko ten sluz zwariuje test robilam ale negatywny teraz bol znowu minal wszystkie objawy czegokolwiek tez minęły, cyrki jakies, pozostaje mi chyba czekac na @.
U mnie dlugi weekend , pogoda piekna, normalnie lato wiec pewnie caly weekend spędzę na tarasie, na spacerach i pewnie jakis wypad nad morze
Milego dnia dziewczyny
Długi weekend pogoda nam się udała więc też pewnie wykorzystamy jakoś aktywnie plus weekend urodzinowy bo dziś teść ma urodziny a w sobotę mama robi imprezę urodzinowąDzień dobry dziewczyny, miłego dnia dla Was Macie długi weekend czy tylko dzisiaj wolne? Ja tylko dzisiaj, więc zamierzam wykorzystać go w 110% rowery, spacery, kino i pyszne jedzonko
Generalnie to przez wszystkie moje cykle starań, a było ich w ch...
To nowe objawy dochodziły w zależności od tego jak bardzo się nakręciłam [emoji23]
Tylko dziś wolne jutro do pracy.Dzień dobry dziewczyny, miłego dnia dla Was Macie długi weekend czy tylko dzisiaj wolne? Ja tylko dzisiaj, więc zamierzam wykorzystać go w 110% rowery, spacery, kino i pyszne jedzonko
Gdyby mi się udało za tym pierwszym cyklem, to bym uważała, że katar był objawem, bo nie miałam prawie dwa lata [emoji23]
My dzisiaj o 7:00 pobudka, chociaż specjalnie nie nastawialiśmy budzikaTylko dziś wolne jutro do pracy.
Czy u was też tak jest? Dzień wolny A ja 5.
30 I już na nogach. Obiad niedługo przygotujemy i idziemy z dzieciakami na rowery. U nas też pogoda piękna
Miłego dnia
U nas budziki wyłączone mąż o 4 już pił kawęja 5.30 zwloklam się z łóżka i poszłam sobie herbatę robić masakra jakaś A jutro będą drzemki leciały przez pół godzinyMy dzisiaj o 7:00 pobudka, chociaż specjalnie nie nastawialiśmy budzika
U nas budziki wyłączone mąż o 4 już pił kawęja 5.30 zwloklam się z łóżka i poszłam sobie herbatę robić masakra jakaś A jutro będą drzemki leciały przez pół godziny