reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Jeśli chcesz sprawdzić czy dobrze przyrasta to ja bym powtórzyła w sobotę, bo pojedyczny wynik o niczym tak naprawdę nie świadczy jak tylko o tym, że jesteś w ciążyHej....Co myślicie?
23 dnia cyklu pozytywny test ciążowy(czułość 10), dzisiaj 28 dzień cyklu beta hcg 4,11. Test sikany cień cienia.
Jest sens sprawdzać beta hcg w sobotę? Zobacz załącznik 1276002
No niestety nie wygląda to dobrze [emoji24]
Jeśli po 5 dniach od pierwszego pozytywna beta wynosi 4 to raczej wyłapałaś biochema [emoji17]
Jeśli po 5 dniach od pierwszego pozytywna beta wynosi 4 to raczej wyłapałaś biochema [emoji17]
Hej....Co myślicie?
23 dnia cyklu pozytywny test ciążowy(czułość 10), dzisiaj 28 dzień cyklu beta hcg 4,11. Test sikany cień cienia.
Jest sens sprawdzać beta hcg w sobotę? Zobacz załącznik 1276002
Nutka9
Zaangażowana w BB
W tym laboratorium ciaze uznaje się od wyniku 5.Jeśli chcesz sprawdzić czy dobrze przyrasta to ja bym powtórzyła w sobotę, bo pojedyczny wynik o niczym tak naprawdę nie świadczy jak tylko o tym, że jesteś w ciąży [emoji6]
Ale skoro 5 dni temu w moczu miałam na tyle hcg, że test o czułości 10 wylapal. To dzisiaj powinnam mieć wiele więcej....tak mi się wydaje.
Gryfin
A przepraszam, pomyliłam się, myślałam że powyżej 1,2 testy są zawodne często, więc powtórz w sobotę i zobaczysz czy dobrze przyrasta, nie ma co się martwić na zapas, jeśli beta nie urośnie to i tak niestety nic nie będziesz mogła zrobić na tak wczesnym etapieW tym laboratorium ciaze uznaje się od wyniku 5.
Ale skoro 5 dni temu w moczu miałam na tyle hcg, że test o czułości 10 wylapal. To dzisiaj powinnam mieć wiele więcej....tak mi się wydaje.
K
Katijah
Gość
Czy ten pierwszy test jest z 23?W tym laboratorium ciaze uznaje się od wyniku 5.
Nutka9
Zaangażowana w BB
Tak. Dzisiaj z innej firmy, ale czułość też 10 był cień. Mam cykle z reguły 26/27, dzisiaj jest 28dc więc jak dla mnie to nic już z tego nie będzie. Zastanawiam się czy jest sens dalej kontunuowac branie luteiny i tym samym wydłużać cykl. Napisałam do swojego lekarza, ale nie odpisuje nic.
podroz.w.nieznane
A pokażesz ten z dzisiaj? Rozumiem, że te testy co wrzuciłas to obydwa były z 23dc?Tak. Dzisiaj z innej firmy, ale czułość też 10 był cień. Mam cykle z reguły 26/27, dzisiaj jest 28dc więc jak dla mnie to nic już z tego nie będzie. Zastanawiam się czy jest sens dalej kontunuowac branie luteiny i tym samym wydłużać cykl. Napisałam do swojego lekarza, ale nie odpisuje nic.
K
Katijah
Gość
Kurcze wylapaloby tak niską betę a przecież ładnie widać kreskę drugąTak. Dzisiaj z innej firmy, ale czułość też 10 był cień. Mam cykle z reguły 26/27, dzisiaj jest 28dc więc jak dla mnie to nic już z tego nie będzie. Zastanawiam się czy jest sens dalej kontunuowac branie luteiny i tym samym wydłużać cykl. Napisałam do swojego lekarza, ale nie odpisuje nic.
reklama
K
Kropka.88
Gość
Ja tez mam owulacje potwierdzona 19.05Nie dziwie się. Tyle nas tutaj!
19go maja miałam potwierdzone pęknięcie pęcherzyka. Więc około 7-8 dpo.
Podziel się: