Nutka9
Zaangażowana w BB
Na zdjęciu nawet nie widać tej kreski.A pokażesz ten z dzisiaj? Rozumiem, że te testy co wrzuciłas to obydwa były z 23dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zdjęciu nawet nie widać tej kreski.A pokażesz ten z dzisiaj? Rozumiem, że te testy co wrzuciłas to obydwa były z 23dc?
oo! to jesteśmy w tym niecierpliwym czasie razem!Ja tez mam owulacje potwierdzona 19.05
My w lipcu 3 rocznica, też bym już chciała świętować w trójkęoo! to jesteśmy w tym niecierpliwym czasie razem!
kiedy robisz test?
tak bym chciała, żeby się udało.. w czerwcu 3 rocznica ślubu. Mam nadzieję, że już ostatnia we dwójkę..
My w lipcu 3 rocznica, też bym już chciała świętować w trójkę
My w lipcu 3 rocznica, też bym już chciała świętować w trójkę
My 17 czerwca 4 rocznica ślubu też by był fajny prezentoo! to jesteśmy w tym niecierpliwym czasie razem!
kiedy robisz test?
tak bym chciała, żeby się udało.. w czerwcu 3 rocznica ślubu. Mam nadzieję, że już ostatnia we dwójkę..
Na zdjęciu nawet nie widać tej kreski.Zobacz załącznik 1276010Zobacz załącznik 1276011
To długo musisz czekać. Ja robiłam dzisiaj o 9.30 i o 11 miałam już wynik.Też mam blade kreski przez kilka dni... wgle nie ciemnieją i trochę się tym martwię. Bete zrobiłam dzisiaj wiec czekam na wynik do jutra
Nie wiem... 16maja zastrzyk a 19maja potwierdzona owulacja.oo! to jesteśmy w tym niecierpliwym czasie razem!
kiedy robisz test?
Tego Wam zyczeMy w lipcu 3 rocznica, też bym już chciała świętować w trójkę
To już jakieś mini objawy! Może się udałooo <3Nie wiem... 16maja zastrzyk a 19maja potwierdzona owulacja.
mysle ze moze w niedziele jak do tego czasu nie dostane @. Dzis mnie strasznie zaczęły bolec piersi od pachy az, masakra jakbym tam jakies guzy miala nie moge sie dotknąć i No delikatnie ciagnie podbrzusze . Takze wiem tyle ze nic nie wiem
A Ty kiedy testujesz? Trzymam za Was kciuki i za 2 kreski