frankiee
Fanka BB :)
Przykro mi z powodu jednej kreski[emoji17]. Spacer to bardzo dobry pomysł, zrelaksujcie się [emoji8]Ps: Idę z mężem na długi spacer do parku, życie płynie dalej, nie chce żeby mi umknęło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi z powodu jednej kreski[emoji17]. Spacer to bardzo dobry pomysł, zrelaksujcie się [emoji8]Ps: Idę z mężem na długi spacer do parku, życie płynie dalej, nie chce żeby mi umknęło
Wybrałam Pocketbook touch Lux 5 i jestem bardzo zadowolona. Do tego mam 3 miesiące darmowego dostępu do bibliotek z książkami. Jest lekki, wygodnie się trzyma, można zmieniać kolor i natężenie światła, oczy się nie męczą. Można posegregować swoje książki w folderach. Polecam bardzo [emoji846] W czerwcu jadę nad morze to się idealnie sprawdzi, żeby nie dźwigać ciężkich książek ze sobą.Daj znać jak Ci się użytkuje bo ja też się zapieram rękami i nogami [emoji1787] i jaki czytnik wybrałaś?
ech, a miałam nadzieję, ze to „ten” cykl. Zatem walczymy dalej razemDziękuję dziewczyny za wsparcie, jesteście kochane zrobiłam test i zobaczyłam piękną jedną kreskę, po raz 10 @ nadal nie ma, nie mogę przez to zacząć cyklu stymulowanego
Nie mam pojęcia, jeśli mam owulacji to jej nie czuję wcale i pewnie tak późno że nie może dojść do zapłodnienia. Mój mąż też na pewno ma kiepskie wyniki, ćwiczy na siłowni dużo ale grzecznie łyka witaminy Parenton.Witaj [emoji847]
Trzymam kciuki za owocne starania.
Czy jeśli nie widać pęcherzyka dominującego to znaczy że w ogóle nie ma owulacji?
No jak nie dojrzewa pęcherzyk to nie pęka, a jak nie pęka to nie ma owulacji [emoji39]Witaj [emoji847]
Trzymam kciuki za owocne starania.
Czy jeśli nie widać pęcherzyka dominującego to znaczy że w ogóle nie ma owulacji?
Ja nie mam objawów owu a owuluje regularnie. Skąd pewność ze mąż ma kiepskie nasienie?Nie mam pojęcia, jeśli mam owulacji to jej nie czuję wcale i pewnie tak późno że nie może dojść do zapłodnienia. Mój mąż też na pewno ma kiepskie wyniki, ćwiczy na siłowni dużo ale grzecznie łyka witaminy Parenton.
Gdzie jedziesz? Ja też w czerwcu nad morze do Jantar [emoji16] ale jak patrzę na tą pogodę to nie wiem czy się cieszyć... [emoji2960]Wybrałam Pocketbook touch Lux 5 i jestem bardzo zadowolona. Do tego mam 3 miesiące darmowego dostępu do bibliotek z książkami. Jest lekki, wygodnie się trzyma, można zmieniać kolor i natężenie światła, oczy się nie męczą. Można posegregować swoje książki w folderach. Polecam bardzo [emoji846] W czerwcu jadę nad morze to się idealnie sprawdzi, żeby nie dźwigać ciężkich książek ze sobą.
W trakcie starań o syna mąż robił badania nasienia i wyniki były bardzo złe. Niestety styl życia ma identyczny, dodatkowo jesteśmy 5 lat starsi więc myślę że wyniki też są fatalne.No jak nie dojrzewa pęcherzyk to nie pęka, a jak nie pęka to nie ma owulacji
Ja nie mam objawów owu a owuluje regularnie. Skąd pewność ze mąż ma kiepskie nasienie?
Witamy kochana [emoji3590] bardzo dużo przeszłaś. A o pierwsze dziecko długo się staraliscie?Cześć Dziewczyny! Padło ze będziemy się starać o dziecko jeszcze w tym roku. Mamy jednego syna lat prawie 11. W 2018 r. Bylam w ciąży dwukrotnie - jedna straciłam w 19 tygodniu, a druga na koniec roku w 16 tygodniu. Przebadałam się ponieważ podjerzenia padły na zespół antyfosfolipidiwy...no jednak nie...kariotypy Ok...nic nie wskazywało na to że coś się złego wydarzy...dopada mnie poprostu infekcja i następna wizyta jest już z informacją ze dziecko nie żyje. Zmieniłam lekarza po tych ciążach i teraz mam 3 miesiace przed zajściem w ciążę zażywać acard a od dwóch kresek jeszcze heparyna. Trochę się boję tego wszystkiego...ale zaliczę jeszcze standardowe badania i zaczynam się suplementować kwasem foliowym no i ten acard...czy któraś z Was też ten zestaw stosuje ?