reklama
frankiee
Fanka BB :)
Witaj [emoji847]Witam, mam na imię Justyna, mam 29 lat. Jestem mamą 4letniego chłopczyka o którego walczyliśmy półtora roku. Obecnie staramy się o drugie dziecko 3,5 roku. W tamtym roku miałam drożność i jest ok, oba jajowody drożne. Mam krótkie 26 dniowe cykle , czasami nawet 25-24 dni się zdarzają, monitoringi w okolicy 10 dnia cyklu nigdy nie pokazały pęcherzyka dominującego. Hormony raczej w normie, estradiol 38,6 FSH 5,86, LH 5,3 , TSH 1,15, prolaktyna 7, tylko amh mnie martwi 7,14. W tym cyklu biorę clo od 3-7dni cyklu. Jutro monitoring. Nic mnie nie boli, w sumie tylko głowa codziennie. Jestem już zmęczona tymi staraniami i tracę nadzieję.
Trzymam kciuki za owocne starania.
Czy jeśli nie widać pęcherzyka dominującego to znaczy że w ogóle nie ma owulacji?
podroz.w.nieznane
Ja mam różne, za kolano, do łydek, przed kolano ruchów nie krępuje a też się rozkopuje w nocy, najwyżej śpię z gołym tyłkiem i trudno nie przeszkadza mi toTo jest taka koszula nocna do ziemi? Czy to nie krępuje ruchów? Ja się strasznie rozwalam w nocy, nogi praktycznie na suficie i zastanawiam się czy byłoby mi wygodnie [emoji848]
frankiee
I słusznie, w końcu jesteś u siebie [emoji2]Ja mam różne, za kolano, do łydek, przed kolano [emoji1] ruchów nie krępuje a też się rozkopuje w nocy, najwyżej śpię z gołym tyłkiem i trudno [emoji1787] nie przeszkadza mi to [emoji1][emoji1]
Ja dziś się relaksuję - kupiłam niedawno czytnik książek i chyba zostanę fanką tej formy czytania. Bardzo wygodne i można zabrać wszędzie ze sobą. A tak się zawsze wzbraniałam przed tym [emoji85]
podroz.w.nieznane
Daj znać jak Ci się użytkuje bo ja też się zapieram rękami i nogami i jaki czytnik wybrałaś?I słusznie, w końcu jesteś u siebie [emoji2]
Ja dziś się relaksuję - kupiłam niedawno czytnik książek i chyba zostanę fanką tej formy czytania. Bardzo wygodne i można zabrać wszędzie ze sobą. A tak się zawsze wzbraniałam przed tym [emoji85]
Gryfin
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, jesteście kochane zrobiłam test i zobaczyłam piękną jedną kreskę, po raz 10 @ nadal nie ma, nie mogę przez to zacząć cyklu stymulowanegoSzkoda, że tutaj nie ma opcji dzwonienia do uczestników forum [emoji38] już bym nękała @Gryfin od rana [emoji38]
Ostatnia edycja:
Gryfin
Ps: Idę z mężem na długi spacer do parku, życie płynie dalej, nie chce żeby mi umknęłoDziękuję dziewczyny za wsparcie, jesteście kochane zrobiłam test i zobaczyłam piękną jedną kreskę, po raz 11 @ nadal nie ma, nie mogę przez to zacząć cyklu stymulowanego
reklama
Podziel się: