reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A to podobno powinno się brać 5-7 dni. Mi urolog przy tych nawracających problemach zapisał jakąś furagine na receptę i brałam 3 miesiące. Ale u mnie to po skierowaniu na USG brzucha wyszło, że mam powiększoną jedną nerkę i coś tam jest w środku podwójne więc może u mnie to też problem takiej budowy.
Przytulam mocno, siostro! 🙈 Ja zwijam się z bólu i płacze i czekam aż furagina zacznie działać 😑 tylko ja też źle robię bo powinnam przejść kurację furagina a ja wezmę tabletkę lub drugą wieczorem i przechodzi więc nie biorę dalej...🙈

reklama
A to podobno powinno się brać 5-7 dni. Mi urolog przy tych nawracających problemach zapisał jakąś furagine na receptę i brałam 3 miesiące. Ale u mnie to po skierowaniu na USG brzucha wyszło, że mam powiększoną jedną nerkę i coś tam jest w środku podwójne więc może u mnie to też problem takiej budowy.
Pójdziemy do lekarza i zobaczymy co powie a ja jedną nerkę mam ciut mniejszą 🤔 i w sumie często za dzieciaka miałam problemy z pęcherzem 🤦‍♀️

31 lat, zaczęliśmy się starać chyba w okolicach grudnia 2019, dokładnie nie pamietam. W lutym 2020 udało się zajść, niestety w kwietniu już było po wszystkim. Zaczęłam leczyć hormony, zajęło mi rok żeby wyprowadzić wszystko na prostą i teraz staramy się od lutego od nowa.
Witaj wśród nas, mam nadzieję, ze dlugo tu nie zabawisz:)
Dziękuję i trzymam kciuki za was [emoji1696]

Dobra, namowiłyście mnie. Dziś pierwsza noc wietrzenia [emoji2960]

@Gryfin ja też proszę o update od ciebie, śledzę Twoje losy od początku i bardzo kibicuję.

Jak ktoś nie lubi spać nago albo mu zimno jak mi to polecam koszule do spania, ja już w niczym innym nie umiem spać [emoji1787] cieniutkie koszule bawełniane i super się śpi [emoji7]
To jest taka koszula nocna do ziemi? Czy to nie krępuje ruchów? Ja się strasznie rozwalam w nocy, nogi praktycznie na suficie i zastanawiam się czy byłoby mi wygodnie [emoji848]

reklama
Coca jutro zapytam, wynik otrzymałam już po wizycie na której dostałam leki do stymulacji. Pisałam i dzwoniłam ale niestety nie odbierał. Muszę poczekać do jutra.

Do góry