staraczka 88990
Fanka BB :)
Zrób test ciążowy moja koleżanka tez tak miała i teraz ma prawie 3letnia córeczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej zrób test ciążowy, to będzie więcej wiadomoDziewczyny podpowiedzcie. 17 kwietnia powinnam mieć owulacje. Śluzu nie było praktycznie w ogóle ale test owulacyjny Clearblue pokazał buzke. Jutro powinnam mieć okres a tu nagle mam tyleee śluzu płodnego. Zrobiłam test owulacyjny a tam znowu buźka.. Zrobiłam też innej firmy i na nim też dość wyraźna kreska.
Dzieki! Zrobię jutro ranoNajlepiej zrób test ciążowy, to będzie więcej wiadomo
Pewnie masz rację. Dam sobie na wstrzymanie choć to ciężkie bo należę do osob mało cierpliwych które lubia mieć wszystko na "już". Dzwoniłam do ginekolog kazała mi przyjść w 26dc na betę także cierpliwie czekam do 11 maja. Od jutra wchodzi luteina.U mnie 6dpo ale jak mnie nachodzą jakieś myśli to wymazuje je innymi bo w tamtym cyklu się nakręciłam a potem zawód okropny teraz jestem myśli będzie co będzie i tyle
Dziękuję za odp.U mnie krwawienie trwało jakieś 5 dni z czego 3 bardzo intensywnie. Natomiast jeszcze przed krwawieniem plamiłam i po samym krwiawieniu też jeszcze jakieś 2 dni plamień było.