AliceinWonderland
Fanka BB :)
Gratulacje!!! Ten kwiecień najwidoczniej miał coś w sobie ))Dziewczyny dzisiaj testowałam i są || kreseczki
Maz ma dzisiaj urodziny to dostanie prezent
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!! Ten kwiecień najwidoczniej miał coś w sobie ))Dziewczyny dzisiaj testowałam i są || kreseczki
Maz ma dzisiaj urodziny to dostanie prezent
Tak myślałam że każe ci odstawić, dziwię się ze ci nie pzrepsiala 25 ale połówka z tego na to samo wychodziDzwoniłam właśnie do mojej endokrynolog i powiedziała, że przez 3 dni teraz mam nie brać w ogóle, a później po pół tabletki. I 3 razy pytała mnie, czy na pewno nie jestem w ciąży Bo na początku ciąży TSH lubi tak mocno spaść. No a ja akurat 4 dc
Trzymam mocno kciuki za ciebie!! My też walczyliśmy codziennie jak się okazało na pewno trafiliśmy w owulacje, owulacja przebiegła książkowo piękny pęcherzyk piękne endometrium teraz tylko czekam 2 tyg zazywam duohaston, mam nadzieję że to będzie ten cyklGratulacje dla dziewczyn! Mam nadzieję że też dołączę do styczniowych mamuś Teraz muszę min.12 dni czekać do testowania. Jestem pełna nadziei i dobrych myśli. Mam nadzieję że luteina pomoże zagnieździć się zarodkowi i że w moim brzuszku już coś dobrego się dzieje. Mam przynajmniej poczucie że w tym cyklu zrobiliśmy wszystko książkowo jak należy i jeśli niestety się nie uda (tfu tfu) to nie będę obwiniać siebie. Teraz wszystko w rękach Boga.
O proszę! Ja jestem z Iławy ale aktualne mieszkamy z mężem w Holandii od 8 miesięcy i tutaj będę rodzić.Warmińsko mazurskie okolice Iławy
Mnie to tylko trochę denerwuje, że ja zawsze muszę myśleć za lekarzy... Ona mi kazała skontrolować TSH dopiero w po 3 miesiącach, a ja sama z siebie poszłam wcześniej i wychodzi na to, że dobrze zrobiłam.Tak myślałam że każe ci odstawić, dziwię się ze ci nie pzrepsiala 25 ale połówka z tego na to samo wychodzi
U mnie było takie jak przy normalnej miesiączce tylko troche więcej skrzepów. Przykro miIle trwa krwawienie w przypadku ciąży biochemicznej? Ja wczoraj poroniłam
również mam dziś monitoring zobaczymy czy clo działaAż 3 dziewczyny zobaczyly 2 kreski :O gratuluję Wam laski! Majówka miała być owocna, a Wy już?? nie no super! <3 i po cichutku zazdroszczę
Dziewczęta które mają dziś monitoring, łączymy się wieczorem! życzę powodzenia i trzymam nooocnoo kciuki za nas!