reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Gratulacje dla dziewczyn! Mam nadzieję że też dołączę do styczniowych mamuś 🤞 Teraz muszę min.12 dni czekać do testowania. Jestem pełna nadziei i dobrych myśli. Mam nadzieję że luteina pomoże zagnieździć się zarodkowi i że w moim brzuszku już coś dobrego się dzieje. Mam przynajmniej poczucie że w tym cyklu zrobiliśmy wszystko książkowo jak należy i jeśli niestety się nie uda (tfu tfu) to nie będę obwiniać siebie. Teraz wszystko w rękach Boga.❤️

Dzwoniłam właśnie do mojej endokrynolog i powiedziała, że przez 3 dni teraz mam nie brać w ogóle, a później po pół tabletki. I 3 razy pytała mnie, czy na pewno nie jestem w ciąży 😅 Bo na początku ciąży TSH lubi tak mocno spaść. No a ja akurat 4 dc ;)
Tak myślałam że każe ci odstawić, dziwię się ze ci nie pzrepsiala 25 ale połówka z tego na to samo wychodzi 😊

Gratulacje dla dziewczyn! Mam nadzieję że też dołączę do styczniowych mamuś 🤞 Teraz muszę min.12 dni czekać do testowania. Jestem pełna nadziei i dobrych myśli. Mam nadzieję że luteina pomoże zagnieździć się zarodkowi i że w moim brzuszku już coś dobrego się dzieje. Mam przynajmniej poczucie że w tym cyklu zrobiliśmy wszystko książkowo jak należy i jeśli niestety się nie uda (tfu tfu) to nie będę obwiniać siebie. Teraz wszystko w rękach Boga.❤️
Trzymam mocno kciuki za ciebie!! My też walczyliśmy codziennie jak się okazało na pewno trafiliśmy w owulacje, owulacja przebiegła książkowo piękny pęcherzyk piękne endometrium teraz tylko czekam 2 tyg zazywam duohaston, mam nadzieję że to będzie ten cykl 🥰

Tak myślałam że każe ci odstawić, dziwię się ze ci nie pzrepsiala 25 ale połówka z tego na to samo wychodzi 😊
Mnie to tylko trochę denerwuje, że ja zawsze muszę myśleć za lekarzy... Ona mi kazała skontrolować TSH dopiero w po 3 miesiącach, a ja sama z siebie poszłam wcześniej i wychodzi na to, że dobrze zrobiłam.

Aż 3 dziewczyny zobaczyly 2 kreski :O gratuluję Wam laski! Majówka miała być owocna, a Wy już?? :D nie no super! <3 i po cichutku zazdroszczę :)
Dziewczęta które mają dziś monitoring, łączymy się wieczorem! :D życzę powodzenia i trzymam nooocnoo kciuki za nas! :)
również mam dziś monitoring zobaczymy czy clo działa

Dziewczyny podpowiedzcie. 17 kwietnia powinnam mieć owulacje. Śluzu nie było praktycznie w ogóle ale test owulacyjny Clearblue pokazał buzke. Jutro powinnam mieć okres a tu nagle mam tyleee śluzu płodnego. Zrobiłam test owulacyjny a tam znowu buźka.. Zrobiłam też innej firmy i na nim też dość wyraźna kreska.

reklama
IMG_20210430_153913.jpg

Do góry