Dokładnie a za te 53 zł miałabym dobry obiadDlatego nie warto robić za szybko [emoji6] dalej nic nie wiesz.
reklama
vvDomivv
Fanka BB :)
Gratulacje! I wiem jak bardzo się na to czeka, u nas już rok minął odkąd się zdecydowaliśmy. 3mam kciuki za same dobre nowiny od tej pory! ❤Cześć dziewczyny Ja rano zrobiłam test i mam wymodlone i wybłagane II kreseczki. Czekam do wtorku na badanie bety i nie wiem jak przeżyje ten weekend Mam nadzieje, że wyniki potwierdzą i będę mogła umawiać się na wizytę do ginekologa
vvDomivv
Czyli jednak! Super wiadomość ❤jestem w takiej samej sytuacji od wtorku są dwie kreski! jest już wątek mam 2022, zajrzyj do nas
vvDomivv
Jak ja lubię oglądać takie zdjecia super ze nas nie opuszczasz! Kiedy masz konsuktacje u gina? Zapisałaś się już?No była fałszywa wlasnie a dziś (6dni po tej fałszywej becie-<zdjęcie) już we wtorek wyszła blada na facelle, wczoraj powtórzyłam 10mlU pink i dziś super czuły a dziś to kreski z godziny 15. Wiec dziewczyny, nie myślcie sobie, ze ja tak tylko gadam... ale dla każdej z nas jest czas, ja jeszcze nie wiem co mnie czeka wiec trzymajcie kciuki a ja będę tu zaglądać bo bardzo lubię tu być
vvDomivv
Powodzenia!Cześć dziewczyny ja właśnie śmigam na monitoring 27 kwietnia miałam pęcherzyk 24mm ciekawe czy już pękł ból z lewej strony gdzie pęcherzyk dominujący okropny czuje takie ciągniecie od 2 dni, liczę na to że już jest po pęknięciu gin mówiła że owulacja powinna być 27 lub 28 zobaczymy co się z tego urodzi
AliceinWonderland
Gratulacje!!! Będę trzymała za Was kciuki. Ja nie wierzyłam własnym oczom. Każdy test zawsze wychodził negatywny i ten robiłam już z cierpiętniczą miną tylko po to, żeby wiedzieć czy mogę zjeść pleśniowy ser na kolacje A to że okres się spóżniał.. juz dwa miesiące temu stwierdziłam, że koniec z testami owu i wykonywaniem testu od razu w dniu miesiączki, bo to tylko "siadało" mi na głowę. Oby tylko beta wyszła ok!jestem w takiej samej sytuacji od wtorku są dwie kreski! jest już wątek mam 2022, zajrzyj do nas
ja tez lubię oglądać 2 kreski, dziś się bardzo dziwnie czułam jak zaczynała się odrazu zabarwiac, jakbym była w innym świecie dziwne użycie bo czuje dużo niepewności i strachu... może to hormony a na wizytę chce isc we wtorek to będzie 5t2d wg OM ale wątpię ze coś zobaczy, bardziej chce skierowania na dalsze badania i jakieś leki/witaminy. Mam bardzo ciezką prace, która zaczęłam 9.04 ale mam umowę na tok, wiec jestem o to spokojna ale dźwigam dość sporo od wtorku robię wolniej trochę i mniej naraz dźwigam... mieszkamy z moją mamą, której nie chce mówić jeszcze bo wiem, ze powie „tylko cioci” i każdy się już dowie... wiecie o co chodzi, nie? Niby w tajemnicy a jeden drugiemu itd. A jak pójdę na zwolnienie to co jej powiem?Jak ja lubię oglądać takie zdjecia super ze nas nie opuszczasz! Kiedy masz konsuktacje u gina? Zapisałaś się już?
Nutka9
Zaangażowana w BB
Gratuluję II kresek [emoji173] cieszę się razem z Wami.
Kiedys, gdy nie planowałam ciąży poszłam na bete w południe i miałam wynik 4,3 myślałam, że zawalu dostanę, ale na drugi dzień naczczo wyszło 0,01 tak więc wynik był jakiś zawyzony, ale mi lekarz powiedział , że to możliwe że byłam po jedzeniu, niby wpływu to nie ma, ale zawsze posiłek miesza coś w krwi.
Czekam dalej na okres. Dzisiaj lub jutro powinien być, ale po luteinie to niewiadomo kiedy przyjdzie. 12 dpo test był negatywny, więc na nic nie liczę.
Kiedys, gdy nie planowałam ciąży poszłam na bete w południe i miałam wynik 4,3 myślałam, że zawalu dostanę, ale na drugi dzień naczczo wyszło 0,01 tak więc wynik był jakiś zawyzony, ale mi lekarz powiedział , że to możliwe że byłam po jedzeniu, niby wpływu to nie ma, ale zawsze posiłek miesza coś w krwi.
Czekam dalej na okres. Dzisiaj lub jutro powinien być, ale po luteinie to niewiadomo kiedy przyjdzie. 12 dpo test był negatywny, więc na nic nie liczę.
podroz.w.nieznane
Poniżej 5 ale w dniu spodziewanej @ musisz dalej czekać w takim razie ile dni do @?Odebrałam moją betę ale nadal nic nie wiem 26 DC i wynik 3,48...zawsze w tym laboratorium kiedy nie byłam w ciąży miałam wynik <0,2 to był oczywisty negatywny a tu u nich w normach jest dziwny przedział 1,2-417 430 mlU/ml jako 1-10 tydzień...i jak to interpretować. Jest poniżej 5 to chyba negatywne...
reklama
Długość cyklu u mnie się waha...najdłużej czekałam 34 dni na okres, najkrócej 29 więc albo 3 dni do okresu albo więcej Najczęściej cykl trwa 30 dniPoniżej 5 ale w dniu spodziewanej @ musisz dalej czekać w takim razie ile dni do @?
Podziel się: