reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Super, gratuluję! :)
Leć już teraz na betę, jeśli nie musisz czekać do wtorku :)

Ile czasu się staraliście?
No właśnie dzwoniłam do dwóch laboratorium u mnie i jedno we wtorek przyjmie, a drugie w środę. Więc idę we wtorek :)
7 miesięcy i przyznam szczerze, że już ręce mi opadały. Wiem, że to nie jest długo, ale z każdym kolejnym miesiącem zastanawiałam się "a może jest jednak coś nie tak, co nie wyszło na badaniach". Także czekam na tę betę jak na zbawienie :)

reklama
No właśnie dzwoniłam do dwóch laboratorium u mnie i jedno we wtorek przyjmie, a drugie w środę. Więc idę we wtorek :)
7 miesięcy i przyznam szczerze, że już ręce mi opadały. Wiem, że to nie jest długo, ale z każdym kolejnym miesiącem zastanawiałam się "a może jest jednak coś nie tak, co nie wyszło na badaniach". Także czekam na tę betę jak na zbawienie :)
jak się bardzo chce to każdy miesiąc zakończony okresem to mały dramat, ale gratulację :) na pewno będzie wszystko dobrze :)

Cześć dziewczyny :) Ja rano zrobiłam test i mam wymodlone i wybłagane II kreseczki. Czekam do wtorku na badanie bety i nie wiem jak przeżyje ten weekend :) Mam nadzieje, że wyniki potwierdzą i będę mogła umawiać się na wizytę do ginekologa
jestem w takiej samej sytuacji od wtorku są dwie kreski! 😍 jest już wątek mam 2022, zajrzyj do nas ❤️

U mnie takie plamienie było tylko w tym miesiącu, kiedy zaszłam w ciążę. Co prawda się nie utrzymała, ale jednak ;)
Jeju nawet nie wiecie jak bym chciała żeby się udało tym razem. Mam nadzieję że leki coś pomogły. Jak myślicie skoro 13dc test owu wyszedł pozytywny to od 15dc muszę zacząć przyjmować progesteron? Gin.kazała od 16dc ale to ginekolog starej daty i przyjmuje że owu. wypada punk w 14 dzień. Tak sobie myślę że skoro wypadła dzień wcześniej to dzień wcześniej muszę zacząć brać Luteinę. Bardzo się boję że wezmę ją za późno...

Jeju nawet nie wiecie jak bym chciała żeby się udało tym razem. Mam nadzieję że leki coś pomogły. Jak myślicie skoro 13dc test owu wyszedł pozytywny to od 15dc muszę zacząć przyjmować progesteron? Gin.kazała od 16dc ale to ginekolog starej daty i przyjmuje że owu. wypada punk w 14 dzień. Tak sobie myślę że skoro wypadła dzień wcześniej to dzień wcześniej muszę zacząć brać Luteinę. Bardzo się boję że wezmę ją za późno...
Mi lekarz zawsze mówi,że lepiej 16 ...róznie to bywa

Jak miałaś pozytywny test 13, to owulacja była w 14, albo nawet 15🤷‍♀️

Cześć dziewczyny :) Ja rano zrobiłam test i mam wymodlone i wybłagane II kreseczki. Czekam do wtorku na badanie bety i nie wiem jak przeżyje ten weekend :) Mam nadzieje, że wyniki potwierdzą i będę mogła umawiać się na wizytę do ginekologa
Ale super, że Wam się udało!!!! Gratulacje!!! 👌😊💙

reklama
Do góry