reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Z prolaktyna słyszałam że jest ciężko koelznaka od 2 lat zazywa na to leki i nie może zajść w ciążę będą jej robić teraz drożność i zobaczymy czy to też było powodem. U mnie lekarz powiedział że czynnościowej się nie leczy niektóre hormonony mam podwyższona ale też mam ryzyko niedoeznoaci z racji infekcji która się utrzymywałam bardzo długo
Ja mialam robiona drożność niedawno , wyniki dobre. Ciezko zbić ta prolaktyne , dlugo biore leki ale moj gin na ostatniej wizycie powiedzial ze w koncu widac efekty wyregulowania prolaktyny ☺️ I podobnie jak Twoja kolezanka, staram sie 2 lata .

reklama
Dziewczyny, ja dzisiaj robiłam TSH po 5 tygodniach brania euthyroxu 50. Wtedy wynik miałam 3,73 a dzisiaj... 0,05 😱 Muszę zadzwonić do mojej endo, ale to chyba niezbyt dobrze, że aż tak spadło?

ja tez lubię oglądać 2 kreski, dziś się bardzo dziwnie czułam jak zaczynała się odrazu zabarwiac, jakbym była w innym świecie 🤯 dziwne użycie bo czuje dużo niepewności i strachu... może to hormony a na wizytę chce isc we wtorek to będzie 5t2d wg OM ale wątpię ze coś zobaczy, bardziej chce skierowania na dalsze badania i jakieś leki/witaminy. Mam bardzo ciezką prace, która zaczęłam 9.04 🤫 ale mam umowę na tok, wiec jestem o to spokojna ale dźwigam dość sporo od wtorku robię wolniej trochę i mniej naraz dźwigam... mieszkamy z moją mamą, której nie chce mówić jeszcze bo wiem, ze powie „tylko cioci” i każdy się już dowie... wiecie o co chodzi, nie? Niby w tajemnicy a jeden drugiemu itd. A jak pójdę na zwolnienie to co jej powiem? 🤷‍♀️🤯
Super❤️ Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze ✊🏼😍
A co do tego ze nie powiedzialas nikomu to zupelnie Cie rozumiem. My z mezem powiedzieliśmy sobie ze jak sie uda w koncu to conajmniej do 12 tyg nie powiemy nikomu. Tak dlugo sie staramy, ze jak juz sie uda bede bala sie ze cos moze pojsc nie tak a chcemy uniknąć przykrych sytuacji.

Dziewczyny chyba mam jakiś zjazd dzisiaj 😔 w pracy zauważyłam beżowy śluz ok 14 i do tej pory cisza co prawda...ale już sama nie wiem co o tym myśleć 😔 jestem 10 dpo, podbrzusze mnie ciągnie. W styczniu też miałam sytuację, że 10dpo miałam brązowy śluz ale rozkręcał się szybciej bo już 3 razy w ciągu dnia coś było...a tak to zazwyczaj coś się dzieje 2 dni przed okresem 😔 Boję się rano zmierzyć temperaturę żeby nie zobaczyć spadku 😔 nie wiem czemu wam to piszę bo przecież żadna nie wróży z fusów, nie wiem czy potrzebuję odrobinę nadziei czy znowu kubła lodowatej wody na łeb 🤦‍♀️
To zrozumiałe. Kazda z nas ma prawo do gorszego dnia , to nic złego 🙂 mysl pozytywnie, glowa do gory . Nadzieja jest zawsze! Bedzie dobrze kochana, trzymam kciuki ❤️ Takie plamienie moze oznaczać zagnieżdżenie jajeczka ✊🏼❤️

reklama
Dziękuję. Nie jestem ekspertem, ale śluz płodny wskazywał, że owulację miałam ok niedzieli. Po 10 dniach zrobię test. Staram się nie nastawiać, żeby nie być rozczarowana.
Ja na poczatku tez robilam testy 10-11 dni po owulacji, ale po czasie odpuściłam i stwierdziłam ze zrobie dopiero wtedy jak spozni sie miesiaczka. Juz za bardzo zaczelam sie nakręcać ale to nie pomaga . Dodatkowe nerwy i stres nam nie potrzebne 😁🙈

Do góry