Ola92
Fanka BB :)
Badania robiłam jakieś 3 miesiące temu i miałam wynik 465, lekarz nie zwróciła na to szczególnej uwagi. Myślisz, że powtórzyć teraz?Pierwsze co przychodzi mi na myśl to wysoka prolaktyna, moze warto zbadać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badania robiłam jakieś 3 miesiące temu i miałam wynik 465, lekarz nie zwróciła na to szczególnej uwagi. Myślisz, że powtórzyć teraz?Pierwsze co przychodzi mi na myśl to wysoka prolaktyna, moze warto zbadać?
Myślę, ze warto powtórzyć bo hormony czy jakiekolwiek wyniki nie są stale takie same. Samo 465 nic mi nie mówi bez jednostek.Badania robiłam jakieś 3 miesiące temu i miałam wynik 465, lekarz nie zwróciła na to szczególnej uwagi. Myślisz, że powtórzyć teraz?
Po świętach pójdę jeszcze raz.Myślę, ze warto powtórzyć bo hormony czy jakiekolwiek wyniki nie są stale takie same. Samo 465 nic mi nie mówi bez jednostek.
Niemniej polecam zrobić podstawę hormonów, nie tylko prolaktynę, bo moze to coś innego wpływa na ból piersi, na przykład progesteron.Po świętach pójdę jeszcze raz.
Norma oznaczona na wyniku to 102 – 496 µIU/l.
Dziewczyny, może i głupie pytanie ale jeszcze nigdy podczas owu nie bolały mnie piersi. Dziś normalnie nie mogę wytrzymać. Miałyście tak kiedyś?
Bardzo mi przylro, trzymaj sie mocno! SciskamHej dziewczyny, wracam do grona staraczek. Niestety moja ciąża dobiegła końca, w 7 tygodniu lekarz znalazł krwiaka w macicy 3x3 cm, brałam Duphaston 2x1 i starałam się oszczędzać. Nie miałam plamień ani krwawienia. Niestety na czwartkowej wizycie usłyszałam najgorsze... Byłam w 10+2, lekarz powiedział, że nie widzi akcji serca, dzidzia przestała się rozwijać w 9 tygodniu
Pierwsza, upragniona ciąża.
W czwartek jadę do szpitala na zabieg, mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie.
Przykro mi niedawno przechodziłam niestety przez podobna stratęHej dziewczyny, wracam do grona staraczek. Niestety moja ciąża dobiegła końca, w 7 tygodniu lekarz znalazł krwiaka w macicy 3x3 cm, brałam Duphaston 2x1 i starałam się oszczędzać. Nie miałam plamień ani krwawienia. Niestety na czwartkowej wizycie usłyszałam najgorsze... Byłam w 10+2, lekarz powiedział, że nie widzi akcji serca, dzidzia przestała się rozwijać w 9 tygodniu
W czwartek jadę do szpitala na zabieg, mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie.
Dużo siły i zdrowia. Miałam bardzo podobna sytuację, ale udało sie tabletkami oczyścić mnie, torbiele tez odrazu wchłonely sie. Wszystko sie ułoży, zobaczysz. Duzo sil ci zycze.Hej dziewczyny, wracam do grona staraczek. Niestety moja ciąża dobiegła końca, w 7 tygodniu lekarz znalazł krwiaka w macicy 3x3 cm, brałam Duphaston 2x1 i starałam się oszczędzać. Nie miałam plamień ani krwawienia. Niestety na czwartkowej wizycie usłyszałam najgorsze... Byłam w 10+2, lekarz powiedział, że nie widzi akcji serca, dzidzia przestała się rozwijać w 9 tygodniu